17.9 C
Lloret de Mar
Campionat de Catalunya d'atletisme adaptat del 2021 a Lloret.

Lloret de Mar acull un campionat d’atletisme adaptat amb 200 esportistes

Els participants provenen d'Aspronis de Blanes, del centre Tramuntana de Palafrugell, del centre Mare de Montserrat de Caldes de Malavella, i de l’Associació Montseny Guilleries d’Arbúcies.

Campionat de Catalunya d'atletisme adaptat del 2021 a Lloret.

Darreres Notícies

Lloret de Mar acull aquest dijous el Campionat Territorial d’atletisme adaptat, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (ACELL). Hi participaran 200 esportistes -la majoria, d’edat adulta- que faran diferents proves, tant en categoria masculina com femenina.

Es tracta d’una de les jornades que organitza l’ACELL al llarg de l’any. Els participants provenen de quatre entitats: Aspronis, de Blanes; el centre Tramuntana, de Palafrugell; el centre Mare de Montserrat, de Caldes de Malavella; i l’Associació Montseny Guilleries, d’Arbúcies.

El director d’esports i gerent d’ACELL, Manel Algeciras, explica que “estem renovant la participació, perquè després de la pandèmia costa que les entitats tornin a participar”.

Els participants competiran en diferents proves de velocitat, algunes d’elles adaptades. A més, també hi haurà llançament de pes.

L’ACELL organitza diferents jornades esportives al llarg de l’any per a persones amb discapacitat intel·lectual, amb esports com tennis taula, petanca, bàdminton, natació, futbol sala o bàsquet. La d’atletisme és aquest dijous, a les Pistes de Lloret de Mar, a partir de les 11h.

spot_img

El + Vist