Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Els regidors del MILLOR en un ple

Marc Fuertes no comptarà amb els actuals regidors per a la seva llista del 2015

Els regidors del MILLOR en un ple

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Els cinc regidors que acompanyen Marc Fuertes al grup municipal del MILLOR podrien deixar el partit. Fuertes ha explicat que els seus companys van trobar malament que ell no els mantingui a la part alta de la llista per a les properes eleccions municipals. El portaveu de la formació, però, argumenta que ha buscat persones qualificades per formar govern. I afegeix que és el candidat qui ha d’escollir la resta de membres.

Davant de les queixes de la resta de regidors del MILLOR, Marc Fuertes ha deixat clar que no pensa acceptar cap tipus d’amenaça per satisfet interessos personals.

El mes de maig passat, el MILLOR va crear una executiva que es reuneix cada setmana i que va decidir que renovaria la llista. Els nous membres, a qui Fuertes s’ha compromès a presentar abans de les festes de Nadal, ja s’han començat a reunir amb diferents associacions per copsar els problemes i les propostes dels ciutadans.

Els cinc regidors que deixaran el MILLOR i probablement acabaran el mandat com a regidors no adscrits són Alejandro Romerales, Juan Díez, Victoria Freijedo, Ferran Barbero i Óscar Portela.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica