14.8 C
Lloret de Mar

Més de 70 músics participen a la primera Marató de Música de Lloret

A més, un centenar de veïns van assistir a les visites guiades per conèixer l'orgue de la parròquia.

Moment de la jornada
Moment de la jornada

Darreres Notícies

Bones sensacions després de la primera Marató de Música a Lloret. L’esdeveniment es va organitzar dissabte, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de la Música, que es va celebrar ahir arreu.

L’associació Amics de la Música està satisfeta de l’actuació dels 70 músics, la majoria de Lloret, entre corals, grups i pianistes, entre altres. A més, un centenar de persones van fer visites guiades a l’orgue.

De fet, l’objectiu principal de la jornada era conscienciar la població de la importància que té l’instrument per al municipi i aconseguir donacions per finançar-ne la restauració. Un membre de l’entitat, Joan Pau Romaní, assegura que els veïns van mostrar molt d’interès per informar-se del tema.

De moment s’han fet algunes actuacions per arreglar l’orgue, però el cost total puja a gairebé 200.000 euros. Joan Pau Romaní recorda que aquest orgue va ser construït el 1930 amb aportacions dels veïns d’aquella època i, per tant, creu que ara és interessant que sigui la població qui s’encarregui de restaurar-lo.

Qui estigui interessat en col•laborar amb la iniciativa pot contactar amb l’entitat Amics de la Música al despatx parroquial de l’Erol, al telèfon 972 36 64 90, al blog o bé al correu electrònic [email protected]

spot_img

El + Vist