19.2 C
Lloret de Mar
Miguel De Morrete

Miguel De Morrete publica el seu primer videoclip, ‘Siento yo’

El guitarrista de flamenc va pujar a l'escenari per primer cop amb només 11 anys i ja no n'ha tornat a baixar. El podrem veure al Teatre de Lloret el 12 de juny.

Miguel De Morrete

Darreres Notícies

Miguel De Morrete ha publicat el seu primer videoclip. La cançó es titula Siento yo i és la música d’una cançó del seu pare, el cantaor Morrete. Siento yo barreja l’alegria i la melancolia.

“És el reflex de totes aquelles coses que hi havia abans i que ja no es tornaran a viure com ara”

Miguel De Morrete

La producció del single ha anat a càrrec del mateix Miguel De Morrete i de Sisco Cortés.

El seu pare va ser un mestre per a Miguel De Morrete, que va créixer amb una guitarra a les mans.

“Jo sempre veia el meu pare cantar i tocar la guitarra i he crescut amb la guitarra i amb el flamenc”

Miguel De Morrete

La primera vegada que va actuar en públic amb el seu pare va ser en un concert en homenatge a les víctimes dels atemptats de l’11-M, el 2004. Tenia només 11 anys i ja no ha tornat a baixar de l’escenari.

En Miguel, en els seus inicis, amb el seu pare, Morrete
En Miguel, en els seus inicis, amb el seu pare, Morrete

Ha actuat en diferents locals de Lloret i Barcelona i abans que esclatés la pandèmia treballava al Tablao de Carmen de Barcelona, un local en homenatge a la mítica bailaora Carmen Amaya.  

Sobre el seu estil, li costa definir-se, però assegura que s’identifica amb la puresa.

“M’identifico amb la puresa, allà hi ha l’arrel, el gust, el poder transmetre als altres el que estàs sentint en el moment”

Miguel De Morrete

La crisi del coronavirus l’ha afectat molt, com a tot el sector cultural. Però no s’ha quedat de braços plegats i ha aprofitat per publicar el seu primer videoclip. A més, el proper 12 de juny el podrem veure al Teatre de Lloret, en un espectacle de flamenc que farà conjuntament amb la cantaora Brenda Delgado, les bailaoras Carolina Villegas, Jessica i el bailaor Juan Heredia ‘Nito’.

spot_img

El + Vist