13.9 C
Lloret de Mar
Miguel De Morrete

Miguel De Morrete publica el seu primer videoclip, ‘Siento yo’

El guitarrista de flamenc va pujar a l'escenari per primer cop amb només 11 anys i ja no n'ha tornat a baixar. El podrem veure al Teatre de Lloret el 12 de juny.

Miguel De Morrete

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Miguel De Morrete ha publicat el seu primer videoclip. La cançó es titula Siento yo i és la música d’una cançó del seu pare, el cantaor Morrete. Siento yo barreja l’alegria i la melancolia.

“És el reflex de totes aquelles coses que hi havia abans i que ja no es tornaran a viure com ara”

Miguel De Morrete

La producció del single ha anat a càrrec del mateix Miguel De Morrete i de Sisco Cortés.

El seu pare va ser un mestre per a Miguel De Morrete, que va créixer amb una guitarra a les mans.

“Jo sempre veia el meu pare cantar i tocar la guitarra i he crescut amb la guitarra i amb el flamenc”

Miguel De Morrete

La primera vegada que va actuar en públic amb el seu pare va ser en un concert en homenatge a les víctimes dels atemptats de l’11-M, el 2004. Tenia només 11 anys i ja no ha tornat a baixar de l’escenari.

En Miguel, en els seus inicis, amb el seu pare, Morrete
En Miguel, en els seus inicis, amb el seu pare, Morrete

Ha actuat en diferents locals de Lloret i Barcelona i abans que esclatés la pandèmia treballava al Tablao de Carmen de Barcelona, un local en homenatge a la mítica bailaora Carmen Amaya.  

Sobre el seu estil, li costa definir-se, però assegura que s’identifica amb la puresa.

“M’identifico amb la puresa, allà hi ha l’arrel, el gust, el poder transmetre als altres el que estàs sentint en el moment”

Miguel De Morrete

La crisi del coronavirus l’ha afectat molt, com a tot el sector cultural. Però no s’ha quedat de braços plegats i ha aprofitat per publicar el seu primer videoclip. A més, el proper 12 de juny el podrem veure al Teatre de Lloret, en un espectacle de flamenc que farà conjuntament amb la cantaora Brenda Delgado, les bailaoras Carolina Villegas, Jessica i el bailaor Juan Heredia ‘Nito’.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.