13.7 C
Lloret de Mar
Un nen, mirant el mapa dels jardins de Santa Clotilde.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Un nen, mirant el mapa dels jardins de Santa Clotilde.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Oferir experiències o productes per gaudir de la destinació, ja sigui una activitat a l’aire lliure, d’oci, lleure o aprenentatge. Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

L’empresa -especialitzada en aquest segment de mercat i responsable del pla de millora presentat la setmana passada- assenyala que Lloret ja és, ara, un destí molt professional i preparat per acollir visitants que viatgen amb família.

Una familia, visitant Lloret (LLoret Turisme).

Bona part dels allotjaments estan adaptats, després d’haver fet un esforç d’inversió al respecte. La consultora defensa que la destinació ha de fer un pas més: creant experiències o bé productes que complementin l’estada fins al punt de ser un aspecte que marqui la diferència.

Juan Castro, de Castro Consulting, exposa que “hem trobat un destí professionalitzat, amb una bona sintonia entre la part pública i privada, amb un esforç important en adaptar l’oferta al turisme familiar”.

“Lloret ha de fer ara un segon pas per millorar la competitivitat del turisme familiar”

Juan Castro

La consultora també destaca que Lloret aglutina fins a 10 establiments (entre hotels i càmpings) amb oferta ‘splash’ o petits parcs aquàtics al seu interior. L’empresa assegura que una oferta així no és, ni molt menys, habitual en les destinacions turístiques del país.

Nens gaudint de les activitats ‘splash’.

Castro Consulting destaca que el turisme familiar és un mercat molt fidelitzat, que repeteix destí i allotjament quan viatja, i que actualment la tipologia de famílies s’ha ampliat (monoparental, nombrosa, amb adolescents, del mateix sexe, a més de la tradicional) i que aquesta diversitat “és un repte i oportunitat” a la vegada.

Dins del pla de millora de la competitivitat, la primera acció d’aquest 2021 mateix serà la constitució d’una taula de turisme familiar, que inclogui representants del sector públic i del privat; com es fa amb el turisme de congressos i l’esportiu.

Infants, banyant-se a la platja.

Lloret de Mar es va certificar el 2010 com a Destinació de Turisme Familiar i actualment compta amb 24 empreses certificades per l’Agència Catalana de Turisme. Inclouen setze hotels, dos grups d’apartaments, dos càmpings, tres parcs d’oci i un museu.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.