10.7 C
Lloret de Mar

Lloret de Mar participa en una acció promocional amb Jet2 Holidays al Regne Unit

L'esdeveniment, organitzat per l'Agència Catalana de Turisme, es va dur a terme a la ciutat anglesa de Bristol.

Els representants de Lloret i Catalunya, a l'acció feta a Bristol.
Els representants de Lloret i Catalunya, a l'acció feta a Bristol.

Darreres Notícies

Després de dos anys de gairebé nul·la mobilitat internacional, Lloret Turisme celebra haver pogut participar en una acció promocional amb agents de l’operador britànic Jet2 Holidays. L’esdeveniment el va organitzar l’Agència Catalana de Turisme i va comptar també amb la presència de representants de Salou.

servicios profesionales jimenez

L’acció promocional es va dur a terme a Bristol, al Regne Unit, perquè la companyia aèria Jet2 obre una nova ruta aquesta temporada que connectarà la Costa Brava, des de l’aeroport de Girona, amb aquesta ciutat anglesa. A més, s’han confirmat les rutes ja existents des del 2019 des de Girona amb el Regne Unit amb les ciutats de Birmingham, East Midlands, Leeds, Londres-Stansted, Manchester i Newcastle.

Acció promocional Jet2 Holidays
Acció promocional Jet2 Holidays

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, celebra poder recuperar aquestes accions promocionals amb el mercat britànic i espera que tingui bons resultats de cara a aquesta temporada.

“Esperem que la recuperació d’aquest mercat que ja a dia d’avui podem copsar a casa nostra sigui fructuosa i que aquesta nova connexió amb la ciutat de Bristol porti nous clients d’aquest mercat a casa nostra”

Elizabeth Keegan

La previsió de la companyia per aquesta temporada és de 50.000 seients i 11 vols a la setmana a l’aeroport de Girona. D’aquest total, una part important de viatgers pernoctaran a Lloret, on Jet2 té tancats acords amb gairebé una 30a d’hotels.

Segons l’eina d’intel·ligència turística Mabrian, amb la que treballa Lloret Turisme, durant aquest 2022 el Regne Unit és el segon mercat amb més mencions turístiques de Lloret de Mar, després d’Espanya.

Acció promocional Jet2 Holidays
Acció promocional Jet2 Holidays

Durant l’acte, Lloret va poder presentar l’oferta turística del territori a la 40a d’agents participants i es va tancar l’acte amb una acció de networking amb tots els assistents.

El 2019, abans de la pandèmia, el mercat britànic es va situar com el tercer mercat emissor més important per a Lloret de Mar, amb més de 120mil viatgers d’aquesta procedència, un 9% sobre el total de viatgers i un total de 660.000 pernoctacions, l’11% sobre el total de pernoctacions de la destinació. Més de 14.000 van venir a través d’aquest operador, la meitat de perfil familiar i l’altra, parelles.

Des del 2010 Lloret està certificada com a Destinació de Turisme Familiar per l’Agència Catalana de Turisme i compta, actualment, amb 24 establiments certificats, entre empreses d’allotjament i d’activitats.

spot_img

El + Vist