10.2 C
Lloret de Mar
Pilarín Bayés creant un dels seus dibuixos

Pilarín Bayés, ponent de luxe en la trobada d’sketchers d’aquest cap de setmana a Lloret

En la trobada d'sketchers d'aquest cap de setmana també hi haurà Luis Muriel i Montse Fando.

Pilarín Bayés creant un dels seus dibuixos

Darreres Notícies

Pilarín Bayés és la presència més destacada de la trobada d’sketchers que es farà aquest cap de setmana a Lloret. La reconeguda dibuixant participarà en les dues jornades, en què s’han programat diferents activitats com sortides i xerrades.

L’organitzadora de l’esdeveniment, Rosa Haba, explica que Pilarín Bayés “serà una de les ponents” i que exposarà a la resta de participants els mètodes i passos que segueix per crear una història a partir dels seus dibuixos.

A banda, també hi haurà altres ponents de nivell com l’arquitecte malagueny Luis Muriel. És sketcher des de fa molt temps i mostrarà als assistents com treballa amb textures i material reciclat. A la cita tampoc hi faltarà Montse Fando, amb residència a Lloret. La seva xerrada servirà per explicar com es fa un sketch narratiu, és a dir, una història a través de dibuixos.

Imatge de la trobada d’sketchers a Santa Cristina, el passat mes d’agost

Pel que fa al nombre de participants, Rosa Haba reconeix que hi ha incertesa, a causa de les mobilitzacions arreu del territori per la sentència del judici del procés. En aquest sentit, lamenta que hagi coincidit amb l’esdeveniment perquè “voldria estar en la lluita però no puc deixar això, per tot l’esforç que ha suposat”.

La trobada d’sketchers començarà aquest dissabte, a les 10h, a l’Hotel Guitart Central Park. Els participants dibuixaran i cap a les 13h es trobaran per fer la foto de família. A la tarda, serà el moment de les ponències. Després, a la nit, es farà un sopar amb diverses sorpreses. El punt final serà diumenge al matí, amb una visita als Jardins de Santa Clotilde, en què es durà a terme una activitat relacionada amb la història de Lloret i els daiquiris.

spot_img

El + Vist