16 C
Lloret de Mar

Publicat el calendari fiscal del 2023, que preveu els cobrament fraccionats

Si algú vol fer un pagament únic o bé demanar un fraccionament a mida, hi ha temps de fer la sol·licitud fins a l’1 de març.

Imatge d'un ordinador i un dispositiu mòbil (Catalunya Diari)
Imatge d'un ordinador i un dispositiu mòbil (Catalunya Diari)

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret pagaran els impostos municipals de manera fraccionada al llarg de l’any. L’Ajuntament ja ha publicat el calendari fiscal per aquest 2023 i serà el tercer any que s’aplica aquest fraccionament, que permet als veïns pagar de manera progressiva.

servicios profesionales jimenez

El cobrament en diferents terminis s’aplica de manera automàtica a totes les persones que tenen domiciliat el pagament. De totes maneres, si algú vol fer un pagament únic o bé demanar un fraccionament a mida, hi ha temps de fer la sol·licitud fins a l’1 de març, tal com ha apuntat la regidora d’Hisenda, Lara Torres.

“És un calendari fiscal que facilita el pagament dels impostos i, si algú té dificultats, pot adreçar-se a l’Ajuntament i sol·licitar un fraccionament a mida”

Lara Torres

La regidora valora positivament l’aplicació del fraccionament, que és “una facilitat” per a molts veïns.

“Tots els cobraments intercalats perquè cada mes ens arribi alguna cosa i no haguem de pagar de cop tots els tributs municipals”

Lara Torres

Tots els pagaments d’impostos municipals es començaran a fer a partir de l’abril, mentre que hi ha algunes taxes per prestació de serveis que es paguen durant el primer trimestre de l’any, com la de la llar d’infants, la del servei d’assistència domiciliària o el rebut de l’aigua.

spot_img

El + Vist