23.6 C
Lloret de Mar
Lloret de Mar, vist des de l'aire.

L’Ajuntament de Lloret ofereix un Punt d’Informació Cadastral

El servei permet que els ciutadans puguin fer diferents tràmits sense haver de desplaçar-se fins a Girona.

Lloret de Mar, vist des de l'aire.

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret ofereix un Punt d’Informació Cadastral. El nou servei compta amb la col·laboració de la Direcció General del Cadastre i permetrà que els ciutadans puguin fer tot tipus de tràmits sense haver de desplaçarse a Girona, com es feia fins ara.

La regidora d’Hisenda, Lara Torres, assenyala que l’objectiu era habilitar un servei que no estava disponible a la vila. “Amb aquest punt, la gent no s’ha de desplaçar fins a Girona per fer els seus tràmits del cadastre i els poden fer des de l’Ajuntament de Lloret”, apunta.

Punt d'Informació Cadastral
Punt d’Informació Cadastral

El cadastre és el registre administratiu que conté la descripció dels béns immobles rústics, urbans i de característiques especials, i depèn del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública.

Els serveis que oferirà aquest nou Punt d’Informació Cadastral de Lloret son molt diversos. Es podrà consultar les dades cadastrals no protegides, la certificació de la referència cadastral i la cartografia. A més, es podrà consultar i certificar les dades cadastrals protegides.

D’altra banda, el servei també permetrà la certificació negativa de béns immobles o de la circumstància de no figurar com a titular cadastral, així com consultar informació relativa a les sol·licituds d’ajuda de l’última campanya de la Política Agrícola Comuna, amb relació a les parcel·les rústiques.

La Casa de la Vila.

Lara Torres afegeix que “fins i tot posem a disposició suport tecnològic per si cal fer una reunió telemàtica”.

Aquest nou Punt d’Informació Cadastral s’adreça als veïns de Lloret que siguin titulars de béns immobles, però també donarà servei a persones d’altres municipis. A més, també es podran presentar escrits que afectin altres Ajuntaments.

L’horari del Punt d’Informació Cadastral és dilluns i dimecres de 10 a 14h. Cal sol·licitar cita prèvia a través de la pàgina web de l’Ajuntament o bé per telèfon, al 872 220 646.

spot_img

El + Vist