10.2 C
Lloret de Mar
Salvador Macip i Sebastià Roig amb Ullals

Salvador Macip comentarà la seva premiada novel·la ‘Ullals’, aquest dimarts a la biblioteca

Es tracta d'una història de terror situada a l'Empordà, inspirada en fets reals i escrita juntament amb Sebastià Roig. L'acte de demà serà a les 17 hores.

Salvador Macip i Sebastià Roig amb Ullals

Darreres Notícies

El científic i escriptor Salvador Macip serà aquest dimarts a Lloret per comentar la seva premiada novel·la Ullals, escrita al 2010 amb Sebastià Roig. Una història de terror situada a l’Empordà i inspirada en fets reals.

Imagen relacionada

Tot i que la novel·la va guanyar el premi Joaquim Ruyra de narrativa juvenil, Salvador Macip destaca que l’obra també s’adreça a un públic adult.

Salvador Macip -que és veí de Blanes però viu a Anglaterra on fa recerca oncològica- ja va venir l’any passat a Lloret a parlar sobre el càncer. En aquesta ocasió, vindrà a la biblioteca com a escriptor. A banda de ser metge i investigador, Macip té una llarga trajectòria com a autor de ficció i com a divulgador científic. També col·labora amb diversos mitjans de comunicació, com El Periódico i l’Ara.

Demà comentarà la inquietant novel·la Ullals. Serà a partir de les cinc de la tarda, a la sala polivalent de la biblioteca. L’acte és obert a tothom.

spot_img

El + Vist