Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Usuaris a l'OIAC, aquest dimecres, 4 de novembre.

S’amplia el nombre d’hores per a la cita prèvia de l’OIAC

Per demanar hora, cal accedir al web citaprevia.lloret.org. Per altres consultes o incidències, hi ha disponible el telèfon 930 267 225.

Usuaris a l'OIAC, aquest dimecres, 4 de novembre.

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

L’Ajuntament de Lloret amplia el nombre d’hores per donar cita prèvia a l’Oficina d’Atenció i Informació Ciutadana (OIAC), a la planta baixa de la Casa de la Vila. L’objectiu és poder oferir un millor servei i evitar cues. El regidor de l’àrea, Xavi Flores, afegeix que “en les circumstàncies actuals, és imprescindible optimitzar serveis i millorar el dia a dia”.

A l’OIAC es poden fer tràmits presencials com, per exemple, donar-se d’alta en el padró, canvi de domicili, presentar instàncies, la documentació per rebre ajudes o demanar obres majors.

Tot i això, des del consistori recorden que es poden fer diferents tràmits en línia amb un certificat digital com l’IdCat i l’IdCat-mòbil. De manera online, a través de la Carpeta Ciutadana, es poden consultar rebuts i efectuar el pagament, així com visualitzar tràmits i expedients i descarregar un volant d’empadronament. Fins al moment, s’han demanat més de 2.000 certificats IdCat a Lloret.

Per demanar hora a l’OIAC, cal accedir al web citaprevia.lloret.org. A més, per altres consultes o incidències, hi ha disponible el telèfon 930 267 225. Porta ateses unes 7.500 consultes durant les 24 hores del dia, 7 dies a la setmana.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.