24.8 C
Lloret de Mar
El cementiri de Lloret, segons l'sketcher Rosa Haba.

Trobada d’sketchers al cementiri modernista de Lloret de Mar

Són aquelles persones a qui els apassiona dibuixar i pintar al moment allò que veuen.

El cementiri de Lloret, segons l'sketcher Rosa Haba.

Darreres Notícies

El Cementiri Modernista de Lloret de Mar serà la seu, aquest cap de setmana, d’una trobada d’sketchers. Són aquelles persones a qui els apassiona dibuixar i pintar al moment allò que veuen. Tant si és un paisatge, un monument, un racó, persones o bé una perspectiva que els inspira. N

ormalment, tarden una hora o potser una mica més en acabar un dibuix preciós, que és realment una obra d’art. A Lloret hi ha un col·lectiu d’sketchers amb molt de talent. S’autodefineixen com a dibuixants urbans.

En la trobada d’aquest dissabte al cementiri, els participants dibuixaran elements diversos d’aquest museu modernista a l’aire lliure, farcit de monuments funeraris de primer nivell. Després exposaran i explicaran les seves creacions a la resta.

Una de les participants serà l’sketcher lloretenca Rosa Haba, que qualifica el cementiri “de lloc atractiu que explica el passat de Lloret”.

La trobada d’sketchers serà aquest dissabte, 26 de març, al matí, de deu a dos quarts de dues. Les places són limitades. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a [email protected]

spot_img

El + Vist