13.1 C
Lloret de Mar
El castell de Lloret

Un taller proposa pintar l’skyline de Lloret a l’hora de la posta de sol

L'organitza l'associació Activisme Gràfic, anirà a càrrec de Macjepi i es titula 'Lloret Skyline Sketcher'.

El castell de Lloret

Darreres Notícies

L’associació Activisme Gràfic organitza una experiència titulada Lloret Skyline Sketcher. La idea és aplegar-se per pintar plegats la posta de sol des del camí de ronda.

Però, tal com explica l’encarregat de la iniciativa, Pep Serola, conegut com a Macjepi, la intenció és anar enllà i a banda de “dibuixar la silueta de Lloret i captar els colors de la posta de sol” i, mitjançant unes dinàmiques de dibuix, “fer un taller en què la gent pugui gaudir i aprendre coses noves i desenvolupar la seva creativitat”. Tot plegat, “en un moment màgic i un lloc màgic com és l’inici del camí de ronda de Lloret, que té una visió de la posta de sol brutal”.

Els concepte sketcher va néixer fa dos segles, quan les classes dominants van iniciar el gran tour per Europa i portaven una llibreta per apuntar tot el que veien. Recuperant aquesta idea, fa un parell de dècades va néixer el moviment dels Urban Sketchers, impulsat pel dibuixant Gabriel Campanario.

Macjepi amb altres Urban Sketchers (Activisme Gràfic)

L’organització apunta que no cal saber dibuixar, sinó únicament tenir ganes de relaxar-se, jugar i contemplar els colors de la posta de sol. Pel que fa al material, se’n pot portar de propi o bé demanar-lo.

Les persones interessades han d’adreçar-se a aquest link. El preu és de deu euros i es farà cada dimecres, de 18 a 21 hores, fins a finals d’octubre, quan hi hagi el canvi d’hora i es faci fosc més aviat.

spot_img

El + Vist