24.8 C
Lloret de Mar
Trobada d'sketchers a Les Alegries el 2017

Urban Sketchers de Girona organitzen una trobada a Lloret per dibuixar l’església de Sant Romà

La trobada es farà aquest dissabte a les 10 hores i qui vulgui participar-hi pot inscriure's a [email protected] Hi haurà esmorzar per a tothom.

Trobada d'sketchers a Les Alegries el 2017

Darreres Notícies

Passar un matí dibuixant l’església de Sant Romà des del punt de vista que es vulgui. Aquest és l’objectiu de la trobada d’sketchers que s’organitza aquest dissabte a Lloret de Mar. Una de les organitzadores és la lloretenca Rosa Haba.

L’Ajuntament de Lloret pintat per un sketcher 

Els urban sketchers són aficionats al dibuix i els caracteritza que pinten al moment allò que veuen, tant si és un paisatge, un monument, un racó o bé una perspectiva que els inspira. Al llarg de l’any organitzen trobades a diferents punts i aquest dissabte és el torn de Lloret de Mar. S’hi esperen al voltant d’una cinquantena de persones, de la vila i d’altres indrets de les comarques gironines i barcelonines. Segons Rosa Haba, cada cop aconsegueixen aplegar més gent.

El cartell de la trobada

Amb el nom d’Anem a dibuixar Sant Romà de Lloret de Mar, els Urban Sketchers de Girona organitzen la trobada d’aquest dissabte a la plaça de l’Església de Lloret. La cita és a les deu del matí.

Hi haurà esmorzar per als assistents i regals per als primers inscrits. La idea és, després, fer una exposició amb els dibuixos elaborats sobre la parròquia de Sant Romà i voltants. Els interessats en participar-hi, encara tenen temps d’apuntar-se al correu electrònic [email protected]

spot_img

El + Vist