15.1 C
Lloret de Mar

Viajeros Callejeros continuen actius malgrat no poder viatjar per la Covid

Amb moltes ganes de poder tornar a viatjar, segueixen creant continguts, com la guia digital del seu viatge a Suïssa en trens panoràmics, que acaben de publicar.

Vanessa Santiago en el viatge amb el tren panoràmic (Viajeros Callejeros)
Vanessa Santiago en el viatge amb el tren panoràmic (Viajeros Callejeros)

Darreres Notícies

Viajeros Callejeros segueixen actius malgrat la impossibilitat de viatjar arran de les restriccions per frenar la pandèmia. Precisament, el blog de viatges acaba de publicar la guia digital del seu viatge a Suïssa en trens panoràmics.

Una de les ànimes de Viajeros Callejeros és Vanessa Santiago, que reconeix que al principi fins i tot els va anar bé parar una mica per seguir creant contingut. Un any després, però, assegura que s’està fent llarg. Tot i així, s’han adaptat a la situació i han après a fer plans només a curt termini.

“Si ens surt un projecte per d’aquí a una setmana mirem si ho podem fer, però ja no és com abans que planejàvem l’any amb nou mesos”

Vanessa Santiago

A tall d’anècdota, Vanessa Santiago explica que l’estiu passat van fer una reserva per a la primavera del 2021, pensant que tot estaria molt més calmat. Tal com està la situació de pandèmia ara mateix, però, ja els l’han anul·lant.

La Vanessa i en Roger en un dels seus viatges (Viajeros Callejeros)
La Vanessa i en Roger en un dels seus viatges (Viajeros Callejeros)

Així doncs, no ens els queda cap altra opció que relaxar-se i aprendre a fer plans només a curt termini, a l’espera que tot vagi tornant a la normalitat. Això sí, asseguren que tan aviat com es pugui tornaran a viatjar. En tenen moltes ganes i saben que els seus seguidors també.

“Molta gent ha pogut estalviar aquest any i ens diuen: A la que es pugui, sortiré i no miraré cap enrere”

Vanessa Santiago

Com diem, malgrat estar a casa, aquí a Lloret, la Vanessa i en Roger Carles no paren i segueixen creant contingut a les seves plataformes, de viatges de proximitat o de viatges antics.

A més, recordem que divendres passat van participar en un seminari organitzat pel Servei d’Ocupació Municipal de Lloret per exposar la seva experiència d’èxit a nous emprenedors. 

spot_img

El + Vist