7.3 C
Lloret de Mar

El 2022 ha estat l’any de la recuperació turística després de la pandèmia

Des de Lloret Turisme celebren que la temporada alta i la tardor han registrat xifres similars a les d'abans de la crisi del coronavirus, però la primavera encara va ser fluixa.

Uns visitants observant la platja de Fenals (Lloret Turisme)
Uns visitants observant la platja de Fenals (Lloret Turisme)

Darreres Notícies

El 2022 ha estat l’any de la recuperació turística. Així ho confirma la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, que celebra les bones xifres, sobretot, de la temporada alta i de la tardor.

servicios profesionales jimenez

Pel que fa a la primavera, Elizabeth Keegan, recorda que encara hi havia moltes restriccions i l’afluència de visitants no va ser l’habitual d’altres anys. En el global, però, les valoracions són positives.

“La primavera no s’ajusta als paràmetres prepandèmics, la temporada alta s’hi acosta moltíssim i la tardor torna a acostar-s’hi també”

Elizabeth Keegan

Pel que fa als mercats, el conflicte a Ucraïna ha fet que es perdin mercats molt importants per a Lloret, els quals aquest 2023 encara no es recuperaran. Però la recuperació de mercats tradicionals ha fet obtenir unes bones xifres.

“Hem mantingut l’interès dels mercats de tota la vida, com el belga, l’holandès, la recuperació de l’alemany i el principal, el francès, que es manté i fins i tot creix”

Elizabeth Keegan

A més a més, Elizabeth Keegan també ressalta que arran de la pandèmia moltes persones d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol van descobrir Lloret de Mar i aquest perfil s’ha pogut mantenir.

“Hem sigut capaços de cridar l’atenció i de retenir a casa nostra el mercat domèstic i de proximitat”

Elizabeth Keegan

Per aquest 2023, des de Lloret Turisme seguiran treballant per l’especialització i la desestacionalització de la destinació. I també en la recuperació total del mercat britànic, que no ha registrat les xifres que s’esperaven, a banda d’obrir-se a nous mercats, com l’irlandès.

spot_img

El + Vist