17.1 C
Lloret de Mar

Ràdio Box – 31 Juliol 2021

L’actualitat musical i les novetats de la setmana, en una edició especial. Un espai realitzat per Albert Batlle.

Bon Dia Bona Hora – 30 Juliol 2021

Acabem la setmana explicant-vos que el Lloret Drone Festival torna aquesta nit. Finalment, l’Ajuntament ha decidit organitzar una nova sessió del festival. El Govern municipal aposta fermament pel Drone Festival i ha fet un seguit de proves a la platja de Lloret que han permès contrastar la viabilitat de l’esdeveniment en un format més reduït i amb un espectacle adaptat. Per garantir la qualitat de l’esdeveniment, s’ha reduït el nombre de drons, que seran 50 en lloc de 100....

El Lloret Drone Festival torna aquest divendres

El Govern ha fet un seguit de proves que han permès contrastar la viabilitat de l’esdeveniment en un format més reduït i amb un espectacle adaptat.

Els veïns de Lloret Residencial tornen a tenir aigua, malgrat que Rec Madral no ha pagat el deute

L'Ajuntament considera prioritari que els veïns tinguin aigua, perquè és un bé essencial, però denuncia que l'empresa els deu més de 250.000 euros.

Meraki Films estrenarà ‘El nen de sutge’ en una projecció conjunta de tots els seus curts

La companyia farà una sessió de cinema a la fresca aquesta nit, en què es podran veure tots els seus curtmetratges. Serà a la plaça Pere Torrent, a les 23 hores.

Glaucs tanca, aquest diumenge, la segona edició de l’Estiueja

El concert es farà a les 21 hores, a la plaça Germinal Ros, seguint totes les mesures de seguretat per la Covid.

La música dels anys 80 ambientarà el Clon Festival d’aquest dissabte

Los 80 Principales seran els encarregats del concert, amb versions de cançons mítiques d'aquesta dècada. L'actuació es farà demà, a les 22.30 hores, a la Plaça Germinal Ros.

Bon Dia Bona Hora – 29 Juliol 2021

Aquest dijous us anunciem que Lloret de Mar s’ha adherit al Pacte d’alcaldies per l’energia i el clima, impulsat per la Comissió Europea. Aquesta adhesió implica que l’Ajuntament es faci seus els objectius de la Unió Europea per l’any 2030 i adopti el compromís de reduir més del 40% de les emissions de CO2 en el seu territori al llarg de la propera dècada. Per aconseguir-ho es treballarà en la millora de l’eficiència energètica i un major ús de...

Els casals de Lloret participen en una prova pilot d’autotest d’antígens

Els casals municipals de Lloret han participat en una prova pilot d’auto-test d’antígens per detectar casos de coronavirus en espais de lleure. Ha estat coordinada pel Centre d’Estudis Epidemiològics sobre les ITS i SIDA de Catalunya, amb la participació de 75 joves de més d’11 anys i monitors, que pertanyen a quatre casals d’estiu de la vila: l’Esteve Carles, el Pompeu Fabra, el Pere Torrent i el de la Piscina Municipal. L’objectiu era estudiar la viabilitat i l’acceptabilitat de l’autotest...

El cartell de la Festa Major 2022 serà, finalment, el de Pilar Córdoba

La Comissió d’Obreres de Santa Cristina ha explicat que per un problema amb l’autoria de la fotografia usada per al disseny del cartell guanyador del Premi Ses Obreres la guanyadora del concurs ha decidit renunciar al premi.