Divendres, 22 gener 2021
13.5 C
Lloret de Mar
Temprano lliura el xec a Echegoyen

Els comerciants i l’Ajuntament lliuren 1.600 euros a Cáritas de Lloret

Són els diners recaptats amb la venda dels mocadors solidaris de la Festa Major de Santa Cristina.

Temprano lliura el xec a Echegoyen

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Els comerciants i l’Ajuntament han lliurat aquest dilluns un xec a Càritas de 1.600 euros. Són els diners recaptats amb la venda dels mocadors solidaris de la Festa Major de Santa Cristina.

Una bona xifra tenint en compte que aquest estiu, a causa de les restriccions, les activitats van ser poques. La regidora de Comerç, Lara Torres, afirma que estem “sorpresos, perquè tot i no celebrar la Festa Major, la gent ha fet igualment l’aportació, es tracta d’un gra de sorra més”.

L’alcalde, reunit amb Cáritas i l’Associació de Comerciants.

La campanya solidària dels mocadors la duu a terme la secció de comerç, juntament amb l’associació de comerciants de Lloret. El president és Edu Temprano, que “aquest any Cáritas necessita ajuda arran de la pandèmia“.

Els diners que es reuneixen amb els mocadors solidaris de la Festa Major es destinen, cada any, a una causa social. Enguany, són per Càritas, que gestiona, entre d’altres, el Centre de Distribució d’Aliments, el qual proporciona atenció a més de 800 famílies de Lloret.

Una xifra molt superior que altres anys, a causa de la crisi derivada de la Covid. Lucia Echegoyen, presidenta de Cáritas, agraeix l’aportació i exposa que “aquest any hi ha molta demanda, però també hem rebut molt”.

L’alcalde Dulsat, Edu Temprano, Lucía Echegoyen i Lara Torres.

Fins el 22 de desembre es duu a terme la recollida d’aliments per a Cáritas de Lloret. Es demanen productes bàsics, tant conserves com llet, arròs, pasta, oli o galetes, a més d’aliments infantils i productes nadalencs. Els veïns els poden portar al mateix CDA, ubicat al pavelló d’esports, o també a la resta de punts de recollida: a la policia, a la parroquia i a les escoles de la vila.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".