9.2 C
Lloret de Mar
Presentació Cursa de Nadal Lloret (NRLL)

Les samarretes de la Cursa de Nadal ja es poden recollir

Els participants que s'hagin inscrit poden passar a buscar-la per les pistes d'atletisme, de dilluns a divendres al matí, de nou a dues.

Presentació Cursa de Nadal Lloret (NRLL)

Darreres Notícies

Ja es poden recollir les samarretes de la Cursa de Nadal. Els participants que s’hagin inscrit poden passar a buscar-la per les pistes d’atletisme, de dilluns a divendres al matí, de nou a dues.

Recordem que el temps per dur a terme la cursa, amb una distància entre 1 i 5 quilòmetres, comença aquest dijous, fins al 27 de desembre. Es demana als participants que es facin una fotografia amb la samarreta i la pengin a les xarxes socials.

El format d’aquest 2020 serà diferent. Cada participant podrà fer la Cursa de Nadal de la manera que vulgui. Entre moltes altres modalitats, alguns la faran corrent i altres fent marxa nòrdica. També hi haurà qui es decantarà per fer-la pedalant i altres que, fins i tot, la faran nedant. És el cas dels membres del club esportiu Lloret Aigües Obertes, que faran un tram d’uns tres quilòmetres a l’aigua, tal com ha explicat la presidenta de l’entitat, Dolors Portavella.

Els interessats en participar encara estan a temps d’apuntar-se. Ho poden fer fins al 21 de desembre, a través del web de l’Ajuntament, l’app Lloret Smart o de manera presencial al Puntet. El preu general és de 5 euros, excepte els menors de 14 anys, que en pagaran 3. El 100% de la recaptació es destinarà a La Marató de TV3, que aquest any es dedica a la investigació de la Covid-19.

spot_img

El + Vist