Dimarts, 2 març 2021
12 C
Lloret de Mar
Els representants de l'Institut-Escola, amb el regidor Ferrández i Carles Caballero.

La fàbrica Nylstar regala 200 mascaretes a l’Institut-Escola de Lloret, amb finalitats solidàries

Els alumnes de 3r de la ESO vendran aquestes mascaretes per a la campanya 'Bufa la bombolla', sobre la difusió i recerca d’unes malalties, conegudes com a les immunodeficiències primàries.

Els representants de l'Institut-Escola, amb el regidor Ferrández i Carles Caballero.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

La fàbrica Nylstar de Blanes ha lliurat 200 mascaretes a l’institut-escola de Lloret, situat a Fenals. Seran per als alumnes de 3r de la ESO que estan fent un projecte solidari.

Els joves vendran aquestes mascaretes per a la campanya ‘Bufa la bombolla‘, sobre la difusió i recerca d’unes malalties, conegudes com a les immunodeficiències primàries. Els nens que tenen aquestes immunodeficiències es coneixen com a nens bombolla perquè han d’estar molt protegits de possibles infeccions i contagis.

Els diners recaptats amb la venda de les mascaretes de la Nysltar es destinaran a fer difusió i a recollir fons per a una fundació sense ànim de lucre (la Barcelona PID Fundation) que treballa per donar atenció pediàtrica als infants afectats i les seves famílies.

Els representants de l’IE, parlant amb Carles Caballero i Albert Ferrández.

Aquest dilluns s’ha efectuat la donació. Aleix Serra, director de l’Institut-Escola, assenyala que els alumnes fan un projecte de servei comunitari i que aquesta col·laboració a tres bandes és un “valor afegit“.

Carles Caballero, representant de la fàbrica Nysltar, subratlla que “estem compromesos amb l’entorn i els fins socials”. Mentre que Albert Ferrández, regidor d’Educació, valora com a fet positiu aquesta col·laboració.

Els alumnes de l’Institut-Escola faran una campanya de difusió a través de les xarxes socials a fi de donar a conèixer aquestes malalties, a més de vendre les mascaretes solidàries.

Les mascaretes de la fàbrica Nylstar, de Blanes.
- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica