14.4 C
Lloret de Mar
Els representants de l'Institut-Escola, amb el regidor Ferrández i Carles Caballero.

La fàbrica Nylstar regala 200 mascaretes a l’Institut-Escola de Lloret, amb finalitats solidàries

Els alumnes de 3r de la ESO vendran aquestes mascaretes per a la campanya 'Bufa la bombolla', sobre la difusió i recerca d’unes malalties, conegudes com a les immunodeficiències primàries.

Els representants de l'Institut-Escola, amb el regidor Ferrández i Carles Caballero.

Darreres Notícies

La fàbrica Nylstar de Blanes ha lliurat 200 mascaretes a l’institut-escola de Lloret, situat a Fenals. Seran per als alumnes de 3r de la ESO que estan fent un projecte solidari.

Els joves vendran aquestes mascaretes per a la campanya ‘Bufa la bombolla‘, sobre la difusió i recerca d’unes malalties, conegudes com a les immunodeficiències primàries. Els nens que tenen aquestes immunodeficiències es coneixen com a nens bombolla perquè han d’estar molt protegits de possibles infeccions i contagis.

Els diners recaptats amb la venda de les mascaretes de la Nysltar es destinaran a fer difusió i a recollir fons per a una fundació sense ànim de lucre (la Barcelona PID Fundation) que treballa per donar atenció pediàtrica als infants afectats i les seves famílies.

Els representants de l’IE, parlant amb Carles Caballero i Albert Ferrández.

Aquest dilluns s’ha efectuat la donació. Aleix Serra, director de l’Institut-Escola, assenyala que els alumnes fan un projecte de servei comunitari i que aquesta col·laboració a tres bandes és un “valor afegit“.

Carles Caballero, representant de la fàbrica Nysltar, subratlla que “estem compromesos amb l’entorn i els fins socials”. Mentre que Albert Ferrández, regidor d’Educació, valora com a fet positiu aquesta col·laboració.

Els alumnes de l’Institut-Escola faran una campanya de difusió a través de les xarxes socials a fi de donar a conèixer aquestes malalties, a més de vendre les mascaretes solidàries.

Les mascaretes de la fàbrica Nylstar, de Blanes.
spot_img

El + Vist