14.1 C
Lloret de Mar
Idea

25 joves es reuneixen en assemblea per fer propostes que millorin Lloret

Idea

Darreres Notícies

Uns 25 joves de Lloret es van reunir fa uns dies en assemblea per debatre quines són les principals preocupacions i propostes del col·lectiu. En aquetsa primera trobada es van posar sobre la taula molts temes diferents; per exemple, es va demanar que es fomenti la participació ciutadana, segons ha explicat a la ràdio un dels organitzadors, Lluís Fuertes.

També es va proposar que tornin a ser municipals alguns serveis, com la recollida d’escombraries o l’abastiment d’aigua, i que es mancomunin més serveis amb poblacions veïnes. Sobre el turisme, els joves reunits creuen que s’hauria de potenciar l’oferta cultural del municipi i intentar convertir la destinació en un lloc de vacances per tot l’any i no només per a l’estiu. Altres propostes que es van fer van ser obrir una Escola Oficial d’Idiomes o una escola de turisme a la vila.

La idea és tornar a convocar una assemblea abans que acabi l’any i centrar-se en algunes de totes aquestes idees. Lluís Fuertes ha explicat que la primera assemblea va seguir el format d’una que va organitzar ICV – EUiA a Barcelona, però per a la propera ocasió crearan un format nou.

El més important és, segons Fuertes, aconseguir que els joves participin per evitar que els representants polítics facin el que vulguin.

La trobada es va titular Ara és demà.

spot_img

El + Vist