26.6 C
Lloret de Mar
Donació de sang

Crida perquè es doni sang, ja que les reserves estan baixes

El Banc de Sang i Teixits fa una crida a la població perquè doni sang avui o demà a Lloret. Les reserves són molt baixes i, tot i que la situació encara no és alarmant, sí que es demana als veïns que reaccionin abans que s’acabin aquestes reserves. Ara mateix, hi ha sang per una […]

Donació de sang

Darreres Notícies

El Banc de Sang i Teixits fa una crida a la població perquè doni sang avui o demà a Lloret. Les reserves són molt baixes i, tot i que la situació encara no és alarmant, sí que es demana als veïns que reaccionin abans que s’acabin aquestes reserves. Ara mateix, hi ha sang per una setmana i, segons el doctor Joan Profitós, seria bo tenir-ne per uns quinze dies. Per això l’objectiu de Lloret serà arribar a les 300 donacions.

Al juliol només es van aconseguir 177 donacions a la vila i des del Banc de Sang estan convençuts que la xifra se superarà entre avui i demà. Recordem que pot donar sang tothom que tingui entre 18 i 65 anys i que pesi més de 50 quilos. El més important, tal com remarca el doctor Profitós, és tenir-ne ganes. També cal aclarir que per donar sang és millor haver menjat alguna cosa abans i, sobretot, beure molt després.

Les donacions a Lloret es poden fer avui a la tarda a la Casa de la Cultura, fins a les nou. També a la Casa de la Cultura, l’horari de demà serà de deu a dues i de dos quarts de cinc a nou, mentre que al Centre Cívic del Rieral, s’hi podrà anar demà de sis a nou.

spot_img

El + Vist