11.6 C
Lloret de Mar
Sortida de Xatrac

233 persones, a les activitats organitzades en el programa Lloret Nature d’abril a octubre

L'objectiu és posar en valor el patrimoni natural de Lloret de Mar i apropar-lo als seus visitants, que sovint el desconeixen.

Sortida de Xatrac

Darreres Notícies

Un total de 233 persones han participat aquesta temporada en el programa Lloret Nature, que vol posar en valor el patrimoni natural de Lloret de Mar i apropar-lo als seus visitants, que sovint el desconeixen.

Dins d’aquest programa, s’han ofert un total de set activitats entre els mesos d’abril i octubre. Són propostes familiars o per a tot tipus de públic que s’han desenvolupat principalment durant els caps de setmana. Ho han fet en grups d’entre 6 i 15 persones. La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, està molt satisfeta d’aquesta iniciativa, que va néixer fa dos anys.

Les activitats han consistit en un joc de pistes als Jardins de Santa Clotilde, una gimcana pels boscos de la platja de Fenals i sortides d’immersió lleugera. També s’han organitzat sortides de marxa nòrdica, nedades en grup i sortides guiades en caiac. D’aquesta manera, es combinen les vessants lúdica i educativa.

El perfil dels usuaris depèn de cada activitat, però sí que el programa es destina bàsicament a un públic familiar.

Totes les propostes s’han presentat en un mínim de tres idiomes (català, castellà i anglès) i en la majoria de casos també es podien seguir en francès.

spot_img

El + Vist