Dissabte, 23 gener 2021
12.1 C
Lloret de Mar
Una de les partides del campionat

3.000 persones d’arreu del món participen al campionat internacional de dards de Lloret de Mar

Es disputa a l'hotel Evenia Olympic Resort fins aquest diumenge i els organitzadors calculen que l'impacte econòmic per a la destinació és d'un milió d'euros.

Una de les partides del campionat

Darreres Notícies

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Lloret, un dels punts de pas de la Tradeinn Cursa contra el Càncer de Girona

L’objectiu és recaptar diners per a la lluita i les investigacions oncològiques, en un any en què la majoria d’ajudes s’han destinat a la pandèmia de la Covid-19.

Fins aquest diumenge, prop de 3.000 persones vingudes d’arreu del món participen al campionat internacional de dards Radikal Darts. Els organitzadors ja van escollir Lloret de Mar fa un parell d’anys per fer-hi una competició nacional i, donat l’èxit, han decidit repetir a la destinació amb una competició d’àmbit internacional.

Un dels organitzadors, Alejandro Álvarez, ha explicat que, de fet, Lloret de Mar ha estat un gran atractiu per als participants. Un potencial que se suma als bons premis que s’entreguen i a la bona organització de l’esdeveniment.

Una de les partides del campionat (Radikal Darts)

L’organització entrega beques de 50.000 euros per repartir en diferents modalitats, ja que es pot jugar, per exemple, individualment, per parelles, per trios o per seleccions. Els participants són tant homes com dones, de totes les edats i amb un nivell mig-alt. Provenen dels Estats Units, Alemanya, Àustria, Bèlgica, Holanda, Itàlia, França, Luxemburg, Suïssa, Noruega, Portugal, Brasil, Japó, la Xina i Malàisia, a banda de diferents punts de l’Estat espanyol. I és que els dards són un esport molt practicat arreu.

EUA s’ha proclamat campiona de seleccions (Radikal Darts)

La competició es disputa a l’hotel Evenia Olympic Resort, on s’han instal·lat prop de 150 dianes electròniques. Es calcula que l’impacte econòmic del Radikal Darts és d’un milió d’euros per a la destinació.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.