19.2 C
Lloret de Mar
Una de les visites guiades al Turó Rodó

3.809 visitants en les Jornades Europees de Patrimoni a Lloret

L'espai més visitat, amb diferència, han estat els jardins de Santa Clotilde, que han rebut una mica més de 2.000 visitants.

Una de les visites guiades al Turó Rodó

Darreres Notícies

Una mica més de 3.800 visitants van participar en les Jornades Europees de Patrimoni, celebrades el passat cap de setmana. Com cada any, Lloret s’hi ha sumat obrint les portes i fent visites guiades gratuïtes a sis punts d’interès de la destinació.

El més visitat, amb diferència, han estat els Jardins de Santa Clotilde, que han rebut més de la meitat dels visitants. En concret, una mica més de 2.000. La cap de la unitat de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, assegura que “no és cap sorpresa, per tema de capacitat a part que els Jardins és l’equipament municipal més conegut”.

A distància dels Jadins de Santa Clotilde trobem la resta: el Museu del Mar, Can Saragossa, Can Font, el Castell de Sant Joan, el jaciment ibèric del Turó Rodó, el Cementiri Modernista i Es Tint. En tots aquests equipaments, la xifra d’assistència ha estat força similar i moltes persones han visitat diferents espais en un mateix dia. Pel que fa al perfil de visitants, Anna Fuentes assenyala que el principal són les famílies.

Les jornades formen part d’un programa europeu de sensibilització del patrimoni cultural, promogut pel Consell d’Europa i la Comissió Europea. A la vila, es calcula que anualment passen més de 130.000 persones pel Museu Obert de Lloret.

spot_img

El + Vist