21.2 C
Lloret de Mar

‘3r Assaig o El Misterio del Monasterio’, l’espectacle de Ja Cobrarem per aquest dissabte

La companyia farà la representació aquest dissabte, a les 21 hores, al teatre municipal i les entrades són gratuïtes, fins a completar l'aforament.

Cartell de l'espectacle
Cartell de l'espectacle

Darreres Notícies

La companyia lloretenca Ja Cobrarem presenta aquest dissabte l’obra 3r Assaig o El Misterio del Monasterio. La idea inicial la va tenir una de les directores, Cristina Relat, tot i que ella mateixa explica que després de passar pel filtre d’un dels altres directors, en Quim Córdoba, no té res a veure. A Cristina Relat i Quim Córdoba, els acompanya a la direcció Rosa Relat.

L’espectacle que es veurà aquest dissabte a l’escenari, tal com indica el títol, s’ambienta en un monestir. 5 frares i 5 monges hauran de buscar una solució per evitar que els embarguin l’equipament, pels deutes acumulats en el consum d’aigua.

La idea que tenen és contractar un grup de teatre perquè representi una funció i, d’aquesta manera, fer caixa per salvar el monestir. La companyia de teatre que els ajudarà és un circ ambulant hongarès. Els actors també porten els seus fills, que imiten els assajos dels seus pares i que resolen, sense voler, un misteri. En total, veurem 32 actors i actrius a l’escenari, entre els quals també hi ha membres d’altres companyies locals, com Corset Teatre i el Casal de l’Obrera.

Cristina Relat creu que l’èxit de les obres de Ja Cobrarem és, en gran part, perquè fan passar una estona divertida al públic.

La representació es farà aquest dissabte, a les nou de la nit, al Teatre de Lloret. L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament.

spot_img

El + Vist