Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar

400 persones afectades per la presumpta estafa del Fòrum Filatèlic a Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

Moltes d'elles s'han acostat a l'oficina que l'entitat té a la vila, per demanar informació sobre què està passant i com poden recuperar els seus estalvis, que han deixat de cobrar des que s'ha destapat el cas. L'oficina ha suspès les seves activitats des de principis de mes i, de fet, es troba en la mateixa situació que els afectats: és a dir, no sap què ha passat exactament, ni tampoc què passarà de cara al futur. L'únic que diuen que poden fer és organitzar-se tots plegats en associació, per anar junts en aquest afer.

 

Des de l'oficina, s'ha pogut constatar que els inversors de Lloret en segells estan molt inquiets sobre els seus estalvis, i que estan a l'expectativa de qualsevol novetat. Però cal dir que l'entitat es troba en una situació d'impotència. No disposa de cap tipus d'informació, des que l'Estat va intervenir en aquest afer.

 

 A nivell nacional, la última notícia és que els jutges encarregats del presumpte frau filatèlic han demanat una oficina de suport per gestionar les denúncies, experts en segells per a agilitzar les diligències pericials i han anunciat la creació d'una pàgina web per informar els afectats. Si a Lloret, es calcula que n'hi ha uns 400, a totes les comarques de Girona, n'hi haurien uns 700.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".