22.2 C
Blanes

400 persones afectades per la presumpta estafa del Fòrum Filatèlic a Lloret de Mar.

Moltes d'elles s'han acostat a l'oficina que l'entitat té a la vila, per demanar informació sobre què està passant i com poden recuperar els seus estalvis, que han deixat de cobrar des que s'ha destapat el cas. L'oficina ha suspès les seves activitats des de principis de mes i, de fet, es troba en la […]

Darreres Notícies

Moltes d'elles s'han acostat a l'oficina que l'entitat té a la vila, per demanar informació sobre què està passant i com poden recuperar els seus estalvis, que han deixat de cobrar des que s'ha destapat el cas. L'oficina ha suspès les seves activitats des de principis de mes i, de fet, es troba en la mateixa situació que els afectats: és a dir, no sap què ha passat exactament, ni tampoc què passarà de cara al futur. L'únic que diuen que poden fer és organitzar-se tots plegats en associació, per anar junts en aquest afer.

 

circo de las estrellas

Des de l'oficina, s'ha pogut constatar que els inversors de Lloret en segells estan molt inquiets sobre els seus estalvis, i que estan a l'expectativa de qualsevol novetat. Però cal dir que l'entitat es troba en una situació d'impotència. No disposa de cap tipus d'informació, des que l'Estat va intervenir en aquest afer.

 

 A nivell nacional, la última notícia és que els jutges encarregats del presumpte frau filatèlic han demanat una oficina de suport per gestionar les denúncies, experts en segells per a agilitzar les diligències pericials i han anunciat la creació d'una pàgina web per informar els afectats. Si a Lloret, es calcula que n'hi ha uns 400, a totes les comarques de Girona, n'hi haurien uns 700.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist