23.6 C
Blanes

200 animals han estat abandonats als carrers de Lloret durant l’any 2005.

La dada l'ha donada a conèixer avui l'Ajuntament, que considera que és una xifra elevada, donades les campanyes de sensibilització realitzades i l'existència d'un servei per adoptar animals.  L'adopció és la única solució que hi ha, doncs, pels animals abandonats, ja que, sinó, acaben sacrificats. En aquest sentit, l'Ajuntament de Lloret reclama als veïns que, abans […]

Darreres Notícies

La dada l'ha donada a conèixer avui l'Ajuntament, que considera que és una xifra elevada, donades les campanyes de sensibilització realitzades i l'existència d'un servei per adoptar animals. 

L'adopció és la única solució que hi ha, doncs, pels animals abandonats, ja que, sinó, acaben sacrificats. En aquest sentit, l'Ajuntament de Lloret reclama als veïns que, abans de comprar un gos o un gat, es plantegin la possibilitat d'adoptar-lo i que, com a mínim, s'informin del servei que hi ha a la seva disposició.  

circo de las estrellas

L'Ajuntament de Lloret de Mar considera que el punt d'adopció d'animals és un servei acurat, que no necessita millores. El que falta, segons el Consistori, és la implicació i la sensibilització dels ciutadans.

Perquè s'informin de com funciona, només cal que visitin la pàgina web LLORET.ORG o bé es posin en contacte amb la Regidoria de Medi Ambient.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist