23.1 C
Lloret de Mar

600 ciclistes han participat a la Gran Fondo Lloret Costa Brava 2019

Formava part de la segona edició del Lloret Cycling Weekend, que ha comptat amb la presència destacada de l’exciclista professional Roberto Heras.

Roberto Heras, divendres a Lloret
Roberto Heras, divendres a Lloret

Darreres Notícies

600 ciclistes han participat aquest cap de setmana a la Gran Fondo Lloret Costa Brava. L’esdeveniment era la principal activitat del Lloret Cycling Weekend, que en aquesta segona edició ha comptat amb la presència destacada de l’exciclista professional Roberto Heras, quatre vegades guanyador de La Vuelta.

La cita es va obrir divendres, amb la Ride with Friends, una sortida de reconeixement de la Gran Fondo Lloret Costa Brava amb una desena de ciclistes guanyadors del concurs celebrat a les xarxes socials de Lloret Turisme.

Els guanyadors que van participar a la Ride with Friends (Lloret Turisme)

Va comptar amb l’acompanyament de diferents esportistes i exesportistes destacats com Sandra Santanyes, Carles Checa, Jordi Garcia i Marcel Zamora. A la tarda, es va fer una taula rodona i l’endemà, dissabte, va ser el torn de la celebració de la prova ciclista, que tenia un recorregut de 162 quilòmetres.

Roberto Heras (Estadio Deportivo)

Com diem, el convidat de luxe era Roberto Heras, que ha valorat de manera molt positiva les rutes, els establiments hotelers i el clima de Lloret, que considera que són perfectes per a la pràctica del ciclisme. Heras també ha parlat de seguretat en la seva estada a Lloret. Considera que cal evitar situacions tràgiques com les que es produeixen cada any. Per aconseguir-ho, demana respecte i educació vial.

El Lloret Cycling Weekend ha arribat a la seva segona edició. Des del consistori, el regidor d’Esports, Joan Bernat, es mostra satisfet amb la presència de Roberto Heras i amb la consolidació d’aquest esdeveniment.

Lloret de Mar rep anulament més de 3.000 ciclistes i disposa de catorze allotjaments especialitzats en ciclisme. A més, compta amb onze rutes recomanades de ciclisme de carretera i sis de muntanya. Segons Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, seguiran apostant per potenciar l’oferta i, a més, es complementarà amb la certificació de la destinació en el segment del triatló i amb la creació d’un centre de running a la piscina municipal. Recordem que Lloret de Mar està certificat, entre altres modalitats, com a destinació de turisme esportiu en ciclisme.

spot_img

El + Vist