7.4 C
Lloret de Mar
David Teruel

A Cámara Lenta presenta nou single: ‘Mírame’, un himne a l’amor

El grup té previst publicar un nou disc, 'Jodídamente contento', tot i que la data dependrà de com evolucioni la pandèmia.

David Teruel

Darreres Notícies

A Cámara Lenta acaba de publicar nou single. Es titula Mírame i, segons David Teruel, l’ànima del grup, parla de l’amor innocent de l’adolescència i “és un himne a l’amor”. I afegeix que “molta gent s’ha sentit identificada amb aquesta història”.

La banda ha estat dos anys allunyada del públic, però David Teruel ha seguit composant i ara tenen previst publicar un nou disc. La data dependrà de com evolucioni la pandèmia. El nou disc es titularà Jodídamente contento. “És un disc d’emocions, d’aquesta dualitat que tenim totes les persones, que ens sentim sempre superant problemes i, per altra banda, alegres i contents de poder superar tot allò que ens ve a la vida”, explica Teruel.

El nou single, Mírame, es pot escoltar a totes les plataformes digitals i a YouTube hi ha penjat el videoclip, on participen els lloretencs Berta de Saracíbar i Brayan Bravo, com a adolescents, mentre que quan es fan grans són el mateix David Teruel i Eileene Tunker. La productora és Aida visuals. I els músics de la banda són Carlos Peñafiel, Albert Susmozas, Jordi Armengol (de Maldita Nerea) i Toni Molina.

spot_img

El + Vist