26.1 C
Lloret de Mar
Material d'oficines i impressores abocat en el descampat d'Esplugues de Llobregat (ACN).

Aboquen il·legalment material d’una oficina de Lloret en un descampat d’Esplugues

Els Mossos han denunciat l'empresa d'Hospitalet encarregada de l'abocament.

Material d'oficines i impressores abocat en el descampat d'Esplugues de Llobregat (ACN).

Darreres Notícies

Els Mossos d’Esquadra han denunciat una empresa de l’Hospitalet de Llobregat dedicada a la neteja i manteniment de locals per haver abocat residus en un descampat d’Esplugues.

Els responsables de la companyia estan acusats de llençar material d’oficina i fotogràfic, així com tòners d’impressores en un espai d’uns 50 metres quadrats. Els fets es remunten al 3 d’octubre, quan els agents de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) van ser alertats d’un abocament al barri de Finestrelles d’Esplugues.

Material d'oficines i impressores abocat en el descampat d'Esplugues de Llobregat (ACN).

Amb la informació facilitada per testimonis i la inspecció del material, on constaven adreces d’empreses, la policia va identificar els presumptes autors de l’abocament: una companyia de l’Hospitalet que estava buidant un local de Lloret de Mar.

Els Mossos van constatar que l’empresa d’on provenia el material es dedicava a la venda de material fotogràfic i d’impressores, la qual estava tancada des de feia anys.

La companyia de l’Hospitalet dedicada a la neteja i manteniment de locals s’estava encarregant de retirar el material de les instal·lacions. Quan van llençar els residus al descampat d’Esplugues, els tòners es van trencar i van escampar un polsim de tinta per tot l’espai.

La policia ha derivat el cas a l’Agència de Residus de Catalunya, que és l’òrgan competent per sancionar aquest tipus d’infraccions. Arran d’aquest fet, els Mossos recorden la importància de fer una gestió correcte dels residus que es generen.

spot_img

El + Vist