17.9 C
Lloret de Mar

Adolf Pla obre el cicle ‘Nits de piano a Lloret’ amb l’espectacle ‘El so de la llum’

Consisteix en un diàleg entre la música de Frederic Mompou i les imatges sobre les obres de Joan Miró. El concert és avui, a les 21 hores, al Teatre.

Adolf Pla
Adolf Pla

Darreres Notícies

Avui comencen les Nits de piano a Lloret amb una sessió titulada El so de la llum, que comptarà amb l’actuació del pianista Adolf Pla.

servicios profesionales jimenez

Tal com ha explicat ell mateix, l’espectacle consisteix en un diàleg entre la música de Frederic Mompou i les imatges sobre les obres de Gaudí fetes pel fotògraf Marc Llimargas. Unes imatges que es presenten en moviment en sintonia amb la música.

L’espectacle s’ha portat a una trentena de països i, segons Adolf Pla, és apte absolutament per a tothom.

És la primera jornada de les tres que s’han programat pel cicle Nits de piano a Lloret, organitzat pels Amics de la Música al llarg d’aquest mes de juny. Un membre de l’associació, Joan Pau Romaní, destaca que l’espectacle d’avui està dedicat a dos grans artistes del segle passat: Frederic Mompou i Antoni Gaudí.

Segons els organitzadors, serà el concert més espectacular del cicle. L’actuació es farà avui, a les nou del vespre, al Teatre municipal. El preu de les entrades és de 18 euros. En el cas de l’abonament, que inclou l’accés als tres espectacles del cicle, el cost és de 40 euros.

spot_img

El + Vist