11.7 C
Lloret de Mar

Alba Portavella, Laia Codina, Carlota Crespo i Núria Perea són les obreres del 2023

Prendran possessió del càrrec aquest diumenge, en el tradicional Aplec dels Perdons que se celebra amb total normalitat.

L'Aplec dels Perdons.
L'Aplec dels Perdons.

Darreres Notícies

El tradicional Aplec dels Perdons de Santa Cristina se celebra amb plena normalitat aquest diumenge a Lloret de Mar. No hi faltarà de res: ni la caminada ni tampoc l’arrossada popular del Xino-Xano.

servicios profesionales jimenez

Les mirades estaran fixades en l’esperat relleu de les obreres. Les del 2023 són Alba Portavella, Laia Codina, Carlota Crespo i Núria Perea. L’obrer major de Santa Cristina, Arseni Frigola, assenyala que és un càrrec que “els fa molta il·lusió” i que enguany han rebut 38 sol·licituds.

L’aplec es complementa amb el concert de dissabte, així com l’arrossada del Xino Xano que preveu preparar unes 500 racions.

La jornada començarà a primera hora del matí amb la caminada que organitza el Xino-Xano, des de la plaça de la Vila. La sortida serà a les nou del matí i es passarà pel nou camí de ronda. Durant el recorregut, es farà una parada per esmorzar a Sa Illa des Bot i una visita als Jardins de Santa Clotilde.

Ja a les dotze del migdia, començarà la missa, amb la veneració de Sa Relíquia, el cant dels Goigs amb el cor Alba de Prima i la presa de possessió de les noves obreres.

La festa també comptarà amb l’arrossada popular que prepararà el Xino-Xano, amb 500 racions. A més, hi haurà sardanes a les 13 i a les 16h amb la cobla Principal d’Olot.

spot_img

El + Vist