17.2 C
Lloret de Mar

El lloretenc Albert Robert, dins la nova direcció nacional del PDeCAT

Sergi Miquel, diputat al Congrés i president de la Vegueria de Girona i Albert Robert, president comarcal de la Selva i regidor a l’ajuntament de Lloret són els representants de comarques gironines a la nova Direcció Nacional del PDeCAT.

El regidor lloretenc, en un acte al Teatre a finals del 2020.
El regidor lloretenc, en un acte al Teatre a finals del 2020.

Darreres Notícies

El lloretenc Albert Robert -president comarcal de la Selva i regidor de l’Ajuntament- ha estat escollit com a membre de la nova direcció del Partit Demòcrata Europeu Català, el PDeCAT, dins del qual assumeix la secretaria de política municipal.

servicios profesionales jimenez

Per al lloretenc, haver quedat fora del Parlament va ser “un cop fort” i ara formar part del partit és tot un “repte”. Afegeix que “tinc ganes d’ajudar perquè el PDeCAT surti del pou”.

Sergi Miquel i Albert Robert.

Sergi Miquel, diputat al Congrés i president de la Vegueria de Girona, també forma part de la nova executiva del partit, en la qual passa a ser el secretari de coordinació institucional i cambres.

El partit ha fet un procés electoral intern, en què Àngels Chacón -exconsellera i candidata a la Generalitat pel PDeCAT, tot i que no va obtenir representació- encapçala la formació amb un objectiu clar: les eleccions municipals del 2023.

Albert Robert afegeix que en els dos anys que queden fins als comicis locals cal trepitjar territori i establir diferents estratègies allà on hi hagi alcaldies, llistes o bé coalicions amb el PDeCAT.

spot_img

El + Vist