Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar

La candidata del PDeCAT a la Generalitat es reuneix amb els empresaris lloretencs

L'exconsellera d'Empresa ha volgut copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. El sector li demana ajudes.

-

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Amb veu pròpia – ‘Carlus’ Cardona

En 'Carlus' Cardona té 83 anys i encara recorda tots els detalls de la seva època de futbolista.

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

Missatge de Ses Majestats els Reis d’Orient als nens i nenes de Lloret de Mar

Els Reis d'Orient ens han fet arribar aquest vídeo per als nens i nenes de #LloretdeMar! Us desitgem un Bon Nadal i...

Ple Municipal 23 Desembre 2020

Recupera el debat del plenari corresponent al dimecres 23 de desembre de 2020. A continuació t’oferim l’ordre del dia, punt a punt. Una manera...

Entrevista a l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat

Entrevista especial amb l'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat. Valoració de l'any del coronavirus, de les restriccions i la solidaritat ciutadana...

La candidata del Partit Demòcrata a la presidència de la Generalitat ha estat aquest dimecres a Lloret de Mar. Àngels Chacón s’ha reunit amb diferents gremis empresarials de la destinació, per copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus.

“És un sector, per mi, prioritari, un sector que representa el 12% del nostre PIB, un sector que no pot ser ignorat amb moltíssima petita i mitjana empresa”

Àngels Chacón

Els hotelers han demanat a Chacón ajudes per al sector, especialment per afrontar els propers mesos, tal com ha explicat Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria, que afegeix que volen “mesures molt urgents i compromisos ferms”.

“Són moments, com tots sabem, molt durs, i tenim un hivern per davant encara amb urgències per a totes les famílies i les empreses i amb una gran incertesa encara per a la temporada del 2021”

Enric Dotras

No és la primera vegada que l’exconsellera d’Empresa visita Lloret. Aquesta vegada ho ha fet com a presidenciable per al PdeCat, en què un dels possibles candidats per Girona és Jaume Dulsat. La proclamació oficial dels caps de llista es farà el 30 de novembre.

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".
- Publicitat -