17.2 C
Lloret de Mar

La candidata del PDeCAT a la Generalitat es reuneix amb els empresaris lloretencs

L'exconsellera d'Empresa ha volgut copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. El sector li demana ajudes.

-

La candidata del Partit Demòcrata a la presidència de la Generalitat ha estat aquest dimecres a Lloret de Mar. Àngels Chacón s’ha reunit amb diferents gremis empresarials de la destinació, per copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus.

“És un sector, per mi, prioritari, un sector que representa el 12% del nostre PIB, un sector que no pot ser ignorat amb moltíssima petita i mitjana empresa”

Àngels Chacón

Els hotelers han demanat a Chacón ajudes per al sector, especialment per afrontar els propers mesos, tal com ha explicat Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria, que afegeix que volen “mesures molt urgents i compromisos ferms”.

“Són moments, com tots sabem, molt durs, i tenim un hivern per davant encara amb urgències per a totes les famílies i les empreses i amb una gran incertesa encara per a la temporada del 2021”

Enric Dotras

No és la primera vegada que l’exconsellera d’Empresa visita Lloret. Aquesta vegada ho ha fet com a presidenciable per al PdeCat, en què un dels possibles candidats per Girona és Jaume Dulsat. La proclamació oficial dels caps de llista es farà el 30 de novembre.

Setmana Santa intensa a Lloret de Mar, des del punt de vista esportiu

A banda del MIC, s'esperen altres tornejos que sempre han estat habituals en el calendari, com el torneig San Jaime de futbol, el Globasket o el torneig internacional d’handbol.

Ciència i creativitat amb missatge en l’espectacle ‘Molecular plasticity’

S'ha representat aquest dilluns amb el teatre de Lloret ple de gom a gom d'alumnes de 3r i 4rt de la ESO.

Ona Blasco aconsegueix l’onzè títol de campiona d’Espanya d’esquaix

El Campionat d'Espanya sots 17 s'ha celebrat a Santa Cristina, amb un partit final molt dur, que va durar 65 minuts, però que va caure del costat de la lloretenca.
- Publicitat -