Dimarts, 24 novembre 2020
5.8 C
Lloret de Mar

La candidata del PDeCAT a la Generalitat es reuneix amb els empresaris lloretencs

L'exconsellera d'Empresa ha volgut copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. El sector li demana ajudes.

-

Isabel Arnaud: Som com tothom, no hi ha cap anormalitat

La voluntat de la diada és tenir un record per totes les persones assassinades per transfòbia i recordar que les persones trans encara pateixen violència i discriminació cada dia arreu del món.

Espigoladors recull la collita que els productors ja no volen vendre per donar-li una segona vida

La fundació, amb la col·laboració de voluntaris, aprofita la fruita i verdura que no es ven, sobretot per motius estètics, i la reparteix entre la població més vulnerable.

La candidata del PDeCAT a la Generalitat es reuneix amb els empresaris lloretencs

L'exconsellera d'Empresa ha volgut copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus. El sector li demana ajudes.

Amb Veu Pròpia – Enric Dotras Ruscalleda

El nostre convidat d’avui és el representant del sector a la vila des de fa molts anys i, malgrat les dificultats del moment, ens parla amb optimisme i ganes de seguir treballant de valent pel turisme a Lloret de Mar.

Sense Pressa – Lara Torres

Aquest dimarts el programa d'entrevistes als regidors de l'Ajuntament ha comptat amb Lara Torres, del grup municipal No Adscrits.

Carrers buits i una ciutat en silenci: els veïns de Lloret obeeixen el toc de queda

Les poques persones que es troben als carrers tenen una causa justificada, com el certificat que acredita que tornen de treballar.

La candidata del Partit Demòcrata a la presidència de la Generalitat ha estat aquest dimecres a Lloret de Mar. Àngels Chacón s’ha reunit amb diferents gremis empresarials de la destinació, per copsar com estan vivint la crisi provocada per la pandèmia del coronavirus.

“És un sector, per mi, prioritari, un sector que representa el 12% del nostre PIB, un sector que no pot ser ignorat amb moltíssima petita i mitjana empresa”

Àngels Chacón

Els hotelers han demanat a Chacón ajudes per al sector, especialment per afrontar els propers mesos, tal com ha explicat Enric Dotras, president del gremi d’hostaleria, que afegeix que volen “mesures molt urgents i compromisos ferms”.

“Són moments, com tots sabem, molt durs, i tenim un hivern per davant encara amb urgències per a totes les famílies i les empreses i amb una gran incertesa encara per a la temporada del 2021”

Enric Dotras

No és la primera vegada que l’exconsellera d’Empresa visita Lloret. Aquesta vegada ho ha fet com a presidenciable per al PdeCat, en què un dels possibles candidats per Girona és Jaume Dulsat. La proclamació oficial dels caps de llista es farà el 30 de novembre.

Resignació per les restriccions, però ganes de tornar a obrir per part de la restauració

El representant del sector assenyala que és "un petit pas", però "ni molt menys hi ha satisfacció absoluta".

Dulsat: “Cal fer les coses al màxim de bé per evitar un pas enrere en la lluita contra la Covid-19”

En el primer dia de desescalada, l'alcalde remarca que cal que tothom actuï correctament a títol particular, perquè la responsabilitat individual té conseqüències col·lectives.

Els clubs i entitats esportives tornen aquest dilluns als entrenaments

Les instal·lacions esportives a l'aire lliure tenen un aforament màxim del 50%, mentre que les d'interior tenen un 30%.
- Publicitat -