14.9 C
Lloret de Mar

‘Alcarràs’ i ‘La família Bélier’, propostes de cinema per la Festa Major de Santa Cristina

La comèdia francesa es projecta avui al Rieral, i la premiada pel·lícula catalana de Carla Simón, demà al Teatre de Lloret.

La pel·lícula 'Alcarràs'
La pel·lícula 'Alcarràs'

Darreres Notícies

La festa major de Santa Cristina ens proposa aquests dies veure dues pel·lícules de forma gratuïta: ‘La família Bélier’ i ‘Alcarràs’. Tant una com l’altra han tingut una acollida excel·lent, però no poden ser més diverses en temàtica i origen.

servicios profesionales jimenez

La primera es projecta avui a la Font de la Kaikuta, dins del cicle de ‘Cinema a la Fresca’. El regidor de Cultura, Cristian Fernández, destaca que és “una comèdia francesa sobre una família de persones sordes, que va ser un gran èxit de taquilla, en què la versió dels Estats Units es va endur l’Oscar”. Recomana que es vegi “en família”.

El passi de ‘La família Bélier’ és avui dimecres, a partir de les 22h, al barri del Rieral.

Mentre que aquest dijous la projecció és la premiada pel·lícula catalana ‘Alcarràs’, de Carla Simón, al Teatre de Lloret, de la mà del cineclub Adler.

Guardonada amb l’Ós d’Or de la Berlinale, ‘Alcarràs’ ens parla d’una família, els Solé. Després de vuitanta anys cultivant la mateixa terra, es reuneixen per fer junts l’última collita, mentre s’enfronten a tensions generacionals, la superació d’antigues tradicions i la importància de la unitat familiar en temps de crisi.

El regidor afegeix que és “una projecció molt especial, un gran èxit de crítica i de públic, molt especial de projectar-la en plena festa major, convidem tothom a gaudir-la”.

El passi de ‘Alcarràs’ és aquest dijous, 21 de juliol, a partir de les 21h. L’entrada és gratuïta i la taquilla s’obrirà una hora abans al Teatre.

spot_img

El + Vist