29.9 C
Lloret de Mar
Audició de sardanes

Aquest dissabte comença la 94 temporada de sardanes d’estiu a Lloret de Mar

A causa de la COVID-19, les ballades s’han canviat per audicions.

Audició de sardanes

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret de Mar continua apostant per oferir una programació d’activitats i lleure adaptada al context marcat per la COVID-19 i ha decidit tirar endavant la temporada de sardanes amb un estricte protocol de seguretat i reconvertint les ballades en audicions de concert per escoltar.

La 94a temporada de sardanes d’estiu inclou audicions de les cobles més destacades de Catalunya i arrenca aquest dissabte, 8 d’agost, amb la reconeguda Cobla Marinada. La seguiran el 15 d’agost la Cobla Mediterrània; el 22 d’agost La Principal del Llobregat; el 29 d’agost la Ciutat de Girona; el 5 de setembre de nou La Principal de Llobregat i el 12 de setembre, la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona.

Les audicions de sardanes -que són gratuïtes- tindran lloc a les 22 hores. La ubicació canvia de la plaça de la Vila al Pati de l’Erol, un espai tancat més gran que permet poder garantir el distanciament social recomanat per prevenir el contagi del coronavirus.

Pel que fa a l’Aplec de la Sardana -que s’havia traslladat provisionalment al 12 de setembre i el Concurs de Colles Sardanistes (que s’organitza cada any al voltant la la Diada de Catalunya)-, s’ha decidit que enguany no es celebraran en no poder-se garantir el distanciament entre els participants. Tot plegat es posposa al 2021.

- Publicitat -
spot_img

El + Vist

spot_img