24.8 C
Lloret de Mar
Jaume Dulsat i Francisco Pastor, a la roda de premsa

Aquesta setmana comencen a patrullar agents cívics de dia per les zones comercials

Se sumen als agents cívics nocturns que ja van començar a patrullar l'any passat amb uns resultats molt bons amb un objectiu dissuassori.

Jaume Dulsat i Francisco Pastor, a la roda de premsa

Darreres Notícies

Lloret de Mar incrementa la presència d’agents cívics a la zona d’oci nocturn durant la nit i, a més, com a novetat, també hi haurà agents cívics que patrullaran durant el dia per les zones comercials.

L’alcalde, Jaume Dulsat, explica que han decidit incrementar el servei donat el bon resultat de l’any passat.

Per tant, des d’aquesta setmana, comencen a patrullar quatre agents durant el dia i, mentre que l’any passat el cost va recaure en l’associació de comerciants, aquest cop se’n fa càrrec l’Ajuntament. La seva feina és, sobretot, dissuasòria, a fi de reforçar la percepció de seguretat a Lloret de Mar, que ja està a un nivell molt elevat, en el 93%, superior al del conjunt de la Costa Brava.

Roda de premsa d’ahir al Patronat de Turisme (NRLL)

L’alcalde ha presentat la novetat en una roda de premsa feta aquest dimecres per presentar les actuacions programades per aquest estiu a Lloret de Mar. Un altre tema que s’ha posat sobre la taula ha estat el dels habitatges d’ús turístic (HUT), ja que l’Ajuntament ha revocat la llicència a 110 habitatges. Tal com ha explicat l’alcalde, la mesura arriba després que el juliol del 2017 s’apliqués la nova ordenança que regula aquest sector, pionera i de referència.

És el segon any que l’Ajuntament fa una roda de premsa com la d’aquest dimecres, amb l’objectiu de mostrar a la ciutadania la reconversió que s’està fent de Lloret i que, segons l’alcalde, no té aturador. A la roda de premsa, feta a la seu del Patronat de Turisme de Girona, Jaume Dulsat ha estat acompanyat del primer tinent d’alcalde, Francisco Pastor, i de la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

spot_img

El + Vist