14.3 C
Blanes
Kalatrons

Arriba la primera Kalatronada, la trobada de percussió de Lloret de Mar

Es farà aquest dissabte, a partir de les 18 hores, amb sortida del passeig Verdaguer i arribada a la plaça Pere Torrent.

Kalatrons

Darreres Notícies

Arriba la primera Kalatronada a Lloret de Mar. La colla Kalatrons organitza una trobada de percussió aquest dissabte a la tarda. Començarà a les sis de la tarda al passeig Verdaguer i acabarà a la plaça Pere Torrent, al voltant de dos quarts de nou del vespre.

El cap de colla de Kalatrons, Sergi Perpinyà, explica que durant tot l’any col·laboren amb diferents entitats en actes molt diversos, però ara tenien ganes de ser ells els organitzadors i que la percussió fos protagonista.

“Volem aportar, ja no només col·laborant amb altres entitats del poble i amb l’Ajuntament, sinó nosaltres aportar un acte nou cultural al municipi, on la batucada sigui protagonista”

Sergi Perpinyà

Kalatrons es va donar a conèixer fa just un any, a la Marxa de les Platges del Xino-Xano del 2022. Des d’aleshores, no ha parat de fer actuacions en col·laboració amb entitats molt diverses.

“Ha estat un any intens; nosaltres teníem moltes ganes, però també estava per veure si realment teníem una cabuda i una rebuda per part de tot el poble bona i ha sigut així, hem fet moltes actuacions al municipi”

Sergi Perpinyà
La colla Kala Trons fent l'assaig obert a Cala Trons
La colla Kalatrons fent l’assaig obert a Cala Trons, a la Marxa de les Platges del 2022

A la primera Kalatronada d’aquest dissabte hi participaran les colles Diablesfolls de Palafolls, els Ratpenats Infernals de Malgrat de Mar, l’associació de Batucada de la UdG, els SonBarri de Girona i els Tambòrian’s de Quart.

La convocatòria es fa a les sis de la tarda al passeig Jacint Verdaguer, on començarà una cercavila amb totes les colles convidades. El recorregut passarà pel Museu del Mar, els carrers Lleó i de la Vila, la plaça de l’Església, el carrer Sant Pere, la plaça de la Magnòlia i l’actuació final es farà a la plaça Pere Torrent, cap a dos quarts de vuit del vespre.

La trobada s’inclou dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist