14.6 C
Lloret de Mar

Arriben, aquest cap de setmana, el Lloret Formula Weekend i la Night Shopping

Tot i que l'any passat es van organitzar dos caps de setmana diferents, la proximitat amb les eleccions municipals ha obligat a tornar a unir-los.

Cartell dels dos esdeveniments
Cartell dels dos esdeveniments

Darreres Notícies

Coincidint amb el Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, que es disputa aquest cap de setmana al circuit de Barcelona – Catalunya, Lloret de Mar torna a organitzar el Formula Weekend. L’esdeveniment arriba a la 7a edició i tornarà a coincidir amb la Lloret Night Shopping.

Tot i que l’any passat es van organitzar dos caps de setmana diferents a petició de l’associació de comerciants, el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, apunta que la proximitat amb les eleccions municipals ha obligat a tornar a unir els dos esdeveniments.

Lloret Formula Weekend 2018 (Ajuntament de Lloret de Mar)

Dins del Formula Weekend, s’han programat les activitats habituals. Així doncs, de divendres a diumenge, hi haurà diferents propostes com el Motor Show, la conducció de vehicles o l’exposició de cotxes esportius i de competició. A més, també hi haurà la possibilitat de pilotar karts i viure l’experiència de conduir un cotxe d’alta velocitat a través de simuladors. Les activitats es concentraran en tres espais diferents: l’aparcament de Sa Caleta, el passeig Jacint Verdaguer i la plaça de la Vila.

I la primera nit del Formula Weekend, coincidirà, com dèiem, amb una nova edició de la Lloret Night Shopping. Per tant, aquest divendres les botigues podran obrir fins a dos quarts d’una de la matinada. Com a novetat, els espectacles començaran a les onze del matí a la plaça de l’Església.

Com és habitual a la Night Shopping, hi haurà ofertes comercials, actuacions musicals, demostracions de balls, degustacions gastronòmiques, cocktails i, també, espais infantils.

Escenari a la Lloret Night Shopping 2018 (Ajuntament de Lloret de Mar)

Per tant, arriba un nou cap de setmana carregat de propostes a Lloret de Mar. Segons el regidor, això demostra que s’ha consolidat la idea que a la destinació gairebé cada cap de setmana s’hi organitzen activitats, fet que ajuda a fidelitzar, sobretot, els visitants de proximitat.

Amb motiu del Formula Weekend i la Night Shopping, s’han previst diverses restriccions de trànsit. Així doncs, no es podrà estacionar al pàrquing de la Plaça de la Sardana, a Sa Caleta, fins al 14 de maig. A més, aquest divendres i dissabte, hi haurà talls de circulació a la tarda i a la nit al passeig Camprodon i Arrieta, per poder fer les exhibicions de conducció del Formula Weekend.

spot_img

El + Vist