6.9 C
Lloret de Mar
La missa 'rociera' de l'any passat

Arriben les 15es Jornades de Cúllar amb activitats variades durant tot el cap de setmana

Les jornades comptaran amb diferents activitats, que començaran demà al matí, amb la rebuda als paisans, i s'allargaran fins diumenge a la tarda.

La missa 'rociera' de l'any passat

Darreres Notícies

Les Jornades de Cúllar a Lloret de Mar arriben aquest cap de setmana a la 15a edició per celebrar, precisament, el 15è aniversari de l’agermanament entre les dues poblacions.

El president de l’entitat, Dani Torrente, recorda que va ser molt destacat el 2004 per a la Casa de Cúllar de Lloret de Mar. Segons Dani Torrente, la vinculació entre les dues poblacions és molt potent i els representants municipals de Lloret ho comproven cada vegada que viatgen al poble granadí.

Les jornades comptaran, com sempre, amb diferents activitats, que començaran demà al matí, amb la rebuda als paisans, i s’allargaran fins diumenge a la tarda.

Parada amb productes de la terra, l’any passat (NRLL)

Entre les propostes d’aquest divendres, destaca la representació musical de l’Esbart Dansaire de Blanes o el sopar de germanor a l’Hotel Olympic.

Per a dissabte, hi haurà la presentació del llibre La historia desenterrada, que parla sobre les víctimes del franquisme i l’exili a Cúllar, entre els anys 1939 i 1953. A més, també es podrà gaudir de l’actuació del grup de rumbes Capinàs.

L’última jornada serà la de diumenge, amb una cercavila, la missa rociera a l’església de Sant Romà, una arrossada popular i les actuacions de l’Associació Hispanoamericana i Amador.

spot_img

El + Vist