6.7 C
Lloret de Mar

La biblioteca de Lloret crea un club de lectura d’òpera, el LiceuBIB

El nou club de lectura sobre òpera es presenta avui, a les set de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca i encara hi ha algunes places disponibles.

Gran Teatre del Liceu
Gran Teatre del Liceu

Darreres Notícies

La biblioteca de Lloret crea un nou club de lectura, en aquest cas d’òpera. Es tracta d’una iniciativa conjunta del Gran Teatre del Liceu i el Servei de Biblioteques de la Generalitat, que s’anomena precisament LiceuBIB.

Maria Àngels Vázquez, de la biblioteca de Lloret, ha explicat que han detectat que hi ha interès, tant per als clubs de lectura com per a l’òpera i per això han decidit sumar-se a l’activitat. Així doncs, en els propers mesos els participants llegiran un total de tres textos literaris que han inspirat alguna òpera. Els textos que es llegiran són Morts de ritual per a Electra de Josep Palau i Fabre, Werther de Goethe i Don Joan o El Festí de Pedra de Molière.

I complementaran el comentari de les obres amb tres activitats diferents: el 16 de desembre, Pol Avinyó, del Liceu, comentarà l’òpera Werther de Jules Masset; aquesta mateixa òpera s’anirà a veure el 17 de gener amb descomptes per als assistents, que hauran de pagar 80 euros per una entrada a platea (l’excursió és oberta a tothom); i, finalment, el 9 de juny, l’expert en òpera Marcel Gorgori comentarà Don Giovanni de Mozart i farà una radiografia general d’aquest gènere.

El nou club de lectura sobre òpera es presenta avui, a les set de la tarda a la sala polivalent de la biblioteca i encara hi ha algunes places disponibles per a les persones interessades.

spot_img

El + Vist