Dimarts, 2 març 2021
10.8 C
Lloret de Mar
Cita prèvia

Bones valoracions de la cita prèvia a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana

Fa dos mesos que es va posar en marxa i ja l'han utilitzat unes 1.500 persones.

Cita prèvia

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Unes 1.500 persones han demanat cita prèvia per fer tràmits a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de Lloret (OIAC). Fa dos mesos que es va posar en funcionament aquest servei, que permet als usuaris estalviar-se les llargues cues que es formaven a l’oficina. El regidor de l’OIAC, Xavi Flores, en fa una valoració molt positiva.

El regidor considera que amb la cita prèvia es pot oferir als usuaris una atenció més àgil i eficaç. I creu que era una necessitat posar-la en marxa.

Els usuaris poden demanar la cita les 24 hores del dia durant tota la setmana i la confirmació els arriba de manera immediata. Per tots els beneficis que comporta i per la facilitat que representa, el regidor anima a tothom a demanar la cita prèvia.

La intenció de l’Ajuntament és potenciar aquest costum i, fins i tot, més endavant, fer que alguns tràmits s’hagin de fer obligatòriament amb cita prèvia, de manera que es pugui adreçar cada usuari a la persona més adient.

A més, cal recordar que gràcies a l’administració electrònica, hi ha molts tràmits de l’OIAC que ja es poden fer des de casa.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica