18.3 C
Lloret de Mar
Cita prèvia

Bones valoracions de la cita prèvia a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana

Fa dos mesos que es va posar en marxa i ja l'han utilitzat unes 1.500 persones.

Cita prèvia

Darreres Notícies

Unes 1.500 persones han demanat cita prèvia per fer tràmits a l’Oficina d’Informació i Atenció Ciutadana de Lloret (OIAC). Fa dos mesos que es va posar en funcionament aquest servei, que permet als usuaris estalviar-se les llargues cues que es formaven a l’oficina. El regidor de l’OIAC, Xavi Flores, en fa una valoració molt positiva.

- Publicitat -

El regidor considera que amb la cita prèvia es pot oferir als usuaris una atenció més àgil i eficaç. I creu que era una necessitat posar-la en marxa.

Els usuaris poden demanar la cita les 24 hores del dia durant tota la setmana i la confirmació els arriba de manera immediata. Per tots els beneficis que comporta i per la facilitat que representa, el regidor anima a tothom a demanar la cita prèvia.

La intenció de l’Ajuntament és potenciar aquest costum i, fins i tot, més endavant, fer que alguns tràmits s’hagin de fer obligatòriament amb cita prèvia, de manera que es pugui adreçar cada usuari a la persona més adient.

A més, cal recordar que gràcies a l’administració electrònica, hi ha molts tràmits de l’OIAC que ja es poden fer des de casa.

spot_img

El + Vist