8.3 C
Lloret de Mar

Campanya per recollir signatures i donatius a favor de la plataforma SOS Costa Brava

De moment, SOS Costa Brava ha presentat recursos a sis dels onze casos que han denunciat i els costos de tot plegat ronden els 60.000 euros.

Logotip de la plataforma
Logotip de la plataforma

Darreres Notícies

La plataforma SOS Costa Brava impulsa una campanya per aconseguir signatures i donatius econòmics. D’una banda, a través de la plataforma virtual Change.org demana a la ciutadania que firmi per donar suport al manifest de l’agrupació contra l’especulació urbanística.

D’altra banda, tal com exposa una de les portaveus de SOS Costa Brava, Marta Ball-llosera, es demanen donatius per poder finançar les accions tècniques que la plataforma tira endavant. De moment, ha presentat recursos a sis dels onze casos que han denunciat i els costos de tot plegat ronden els 60.000 euros.

Segons la plataforma, hi ha diversos “nyaps urbanístics” al llarg del litoral gironí que cal aturar per preservar el territori. De fet, amb l’etiqueta #SangBrava, l’agrupació ecologista ha creat set vídeos que mostren la “transformació” que han patit molts indrets emblemàtics de la Costa Brava després que s’hi hagi construït. Cada setmana en difondran dos a través de les xarxes socials i en grups de Whatsapp amb l’objectiu de fer-los virals. També han elaborat uns àudios que difondran paral·lelament.

A Lloret de Mar, el cas més important que hi ha ara mateix sobre la taula és el de la prolongació de l’autopista C-32.

Presentació de la plataforma, el passat mes d’agost

L’entitat es va constituir fa dos mesos i mig i ja compta amb unes 25 entitats adherides. Segons Marta Ball-llosera, l’evolució de SOS Costa Brava està sent molt bona. Per a més informació, es pot consultar el web de la plataforma.

spot_img

El + Vist