25.3 C
Lloret de Mar
Els karatekes que van obtenir pòdium

Carlota Taulina, del Karate-Do Lloret, guanya per segon any el Campionat de Catalunya infantil

La jove karateka, de només 9 anys, va superar una companya de la mateixa entitat a la final, la Daniela Zapater, que va ser subcampiona, en la categoria de menys de 36 quilos.

Els karatekes que van obtenir pòdium

Darreres Notícies

Carlota Taulina, del club Karate-Do Lloret, s’ha proclamat per segon any consecutiu campiona de Catalunya de karate, en la categoria de menys de 36 quilos. La jove karateka, de només 9 anys, va superar una companya de la mateixa entitat a la final, la Daniela Zapater, que va ser subcampiona.

Carlota Taulina (KarateDo Lloret)

La competició, que es va disputar el passat cap de setmana a la vila, estava organitzada pel Karate-Do Lloret. El seu president, Driss Labiade, destaca la fita de Carlota Taulina i assegura que no és fàcil guanyar dues edicions seguides.

Totes dues ja van tenir un paper destacat en la passada edició i van aconseguir ser convocades amb la Selecció catalana. La final d’aquest any es va viure amb molta emoció i tant la Carlota com la Daniela van oferir un bon espectacle.

A banda d’aquests resultats, les valoracions pel que fa als participants del Karate-Do Lloret en aquest esdeveniment han estat molt positives. Dels 16 karatekes que hi aportava l’entitat, 7 van aconseguir pujar al podi, amb una medalla d’or, dues de plata i quatre de bronze.

Ara, aquests 7 karatekes tindran la oportunitat de realitzar diferents entrenaments al CAR de Sant Cugat. Allà, els tècnics decidiran si són convocats amb la Selecció catalana per competir en els campionats estatals. Segons Driss Labiade, les previsions són optimistes.

Pel que fa a l’organització del Campionat de Catalunya infantil, des de l’entitat han valorat l’esdeveniment de manera molt positiva. Recordem que l’any passat Lloret de Mar també va ser la seu d’aquest torneig.

spot_img

El + Vist