28.5 C
Lloret de Mar
Jordi Jordan amb Stella González, regidora de Lloret En Comú, i Silvia González, presidenta d'InterAMPA

Catalunya En Comú reclama la construcció d’una nova escola i un nou institut a Lloret

El diputat, en una visita institucional aquest dilluns a Lloret, ha volgut conèixer les necessitats de la comunitat educativa de la vila.

Jordi Jordan amb Stella González, regidora de Lloret En Comú, i Silvia González, presidenta d'InterAMPA

Darreres Notícies

Jordi Jordan, diputat del grup parlamentari de Catalunya En Comú, reclama la construcció d’una nova escola i un nou institut a Lloret de Mar. És una de les principals necessitats que ha detectat en la seva visita aquest dilluns a la vila, en què s’ha reunit amb diferents membres de la comunitat educativa.

Jordan ha lamentat la manca de recursos dels què disposen els centres educatius. Considera que, en un municipi com Lloret de Mar, cal una nova escola i també un nou institut, a més de reforçar el nombre de professors. D’altra banda, també creu que és necessari posar solució a la problemàtica de la matrícula viva.

“Hi ha necessitat d’inversió, d’una nova escola i un nou institut, també hi ha la problemàtica de la matrícula viva”.

Jordi Jordan

En la seva visita institucional, s’ha reunit amb la presidenta de l’InterAMPA, Silvia González, i amb responsables de l’Institut Escola. En aquest centre, especialment, s’ha tractat el canvi a horari partit que vol aplicar la Generalitat pel pròxim curs. En aquest sentit, Jordi Jordán ha explicat que es preveu que hi hagi “una moratòria de cara al curs vinent” i critica que aquests horaris generen “desigualtat amb la resta d’instituts“.

El diputat Jordi Jordan, amb la regidora lloretenca, a l'Institut-Escola de Lloret.
El diputat Jordi Jordan, amb la regidora lloretenca, a l’Institut-Escola de Lloret.

Segons el grup parlamentari de Catalunya En Comú, la Generalitat no està invertint prou en Educació i assenyalen que Catalunya està per sota de la mitjana estatal i “a anys llum” d’Europa pel que fa a la inversió en aquest sector.

Davant de totes les problemàtiques detectades avui a Lloret, Jordi Jordan ha anunciat que faran tot un seguit de preguntes per escrit al conseller, Josep González-Cambray, a més de presentar una resolució a la Comissió d’Educació del Parlament.

spot_img

El + Vist