8.5 C
Lloret de Mar
Control policial pel toc de queda, dies enrere a Lloret.

Catalunya no passarà de tram aquest dilluns per l’empitjorament de les dades

Es manté el confinament municipal el cap de setmana i els centres comercials no podran obrir.

Control policial pel toc de queda, dies enrere a Lloret.

Darreres Notícies

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

Miguel Molina, amb l’equip Iron Lynx, guanya les 4 hores de Barcelona

El pilot lloretenc, juntament amb els italians Matteo Cressoni i Rino Mastronardi, va pujar a l’esglaó més alt del podi.

200 persones participen en la campanya de donació de sang a Lloret de Mar

Al Centre Cívic del Rieral, es van registrar 51 donacions i 8 oferiments, mentre que al Teatre, es van fer 116 donacions i 19 oferiments.

L’Institut Rocagrossa organitza una jornada per conèixer la formació professional dual

L’esdeveniment es durà a terme aquest dimarts, al Teatre Municipal, al llarg de tot el matí: de 9h a 13h.

L’escola Immaculada Concepció participa al concurs VideoMAT, amb alumnes de Primària

En aquest certamen, els alumnes posen de manifest aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn a través de vídeos.

Catalunya no avançarà la setmana que ve al segon tram de la desescalada. Així ho ha anunciat la Generalitat aquest dijous, després de la reunió del comitè tècnic del Procicat, el Pla d’Emergències de Protecció Civil de Catalunya. La conclusió ha estat que, amb les dades a la mà, no es compleixen les condicions per passar al segon tram.

Les dades que s’han publicat aquest dijous assenyalen que la velocitat de contagi es troba per sobre dels 0,9 punts, és a dir, per sobre del llindar establert com a condició per passar al segon tram. Per tant, aquesta decisió implica que hauran de passar 15 dies més fins que es torni a revisar si hi ha condicions per relaxar les restriccions sanitàries.

La segona fase hauria permès fer desplaçaments dins de la comarca els caps de setmana. També s’haurien ampliat els aforaments dels bars i restaurants, fins a un 50%, i dels centres culturals, fins a un 70%.

Pel que fa al petit comerç, s’hauria ampliat l’aforament al 50%, així com els mercats ambulants i els estabiments més grans de 800 metres quadrats. A més, els centres comercials haurien pogut obrir amb el 30% de l’aforament. Pel que fa als esports, les instal·lacions esportives d’interior ampliaven la seva capacitat al 50%.

Pel fa al Nadal, continua sent una incògnita. La previsió del Govern era arribar a les festes amb el tercer tram de desescalada i, sense passar ara al segon tram, no seria possible.

Per tant, ara caldrà saber si encara es mantindrà el pla per Nadal que va anunciar l’executiu català, en què es limitaven les trobades a 10 persones i la relaxació del toc de queda fins a dos quarts de dues de la matinada en les nits de Nadal i de Cap d’Any.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.