Dissabte, 16 gener 2021
6.6 C
Lloret de Mar
Control policial pel toc de queda, dies enrere a Lloret.

Catalunya no passarà de tram aquest dilluns per l’empitjorament de les dades

Es manté el confinament municipal el cap de setmana i els centres comercials no podran obrir.

Control policial pel toc de queda, dies enrere a Lloret.

Darreres Notícies

César Martínez agafa el relleu de Joaquim Martín al capdavant de la policia local de Lloret de Mar

El fins ara sotsinspector, de 55 anys, va arribar el 2009 a Lloret procedent de la policia de Granollers.

L’Hospital Sociosanitari de Lloret de Mar inicia la vacunació contra la Covid-19

S’han vacunat un total de 60 pacients i també rebran la primera dosi un total de 55 professionals, entre aquest dijous i divendres.

S’obre el termini per optar als horts de Can Ribalaigua

Els poden demanar únicament les persones empadronades a Lloret i les autoritzacions tenen una vigència de quatre anys.

Més de 37.000 persones visiten els equipaments culturals de Lloret al 2020

La pandèmia ha fet baixar els visitants a una tercera part respecte de l’any anterior. Les visites han generat prop de 100.000 euros en ingressos econòmics.

Avui, últim dia per utilitzar la targeta de la campanya ‘Compra a Lloret’

Donada la bona acollida que ha tingut, la previsió és repetir les targetes durant el 2021.

Catalunya no avançarà la setmana que ve al segon tram de la desescalada. Així ho ha anunciat la Generalitat aquest dijous, després de la reunió del comitè tècnic del Procicat, el Pla d’Emergències de Protecció Civil de Catalunya. La conclusió ha estat que, amb les dades a la mà, no es compleixen les condicions per passar al segon tram.

Les dades que s’han publicat aquest dijous assenyalen que la velocitat de contagi es troba per sobre dels 0,9 punts, és a dir, per sobre del llindar establert com a condició per passar al segon tram. Per tant, aquesta decisió implica que hauran de passar 15 dies més fins que es torni a revisar si hi ha condicions per relaxar les restriccions sanitàries.

La segona fase hauria permès fer desplaçaments dins de la comarca els caps de setmana. També s’haurien ampliat els aforaments dels bars i restaurants, fins a un 50%, i dels centres culturals, fins a un 70%.

Pel que fa al petit comerç, s’hauria ampliat l’aforament al 50%, així com els mercats ambulants i els estabiments més grans de 800 metres quadrats. A més, els centres comercials haurien pogut obrir amb el 30% de l’aforament. Pel que fa als esports, les instal·lacions esportives d’interior ampliaven la seva capacitat al 50%.

Pel fa al Nadal, continua sent una incògnita. La previsió del Govern era arribar a les festes amb el tercer tram de desescalada i, sense passar ara al segon tram, no seria possible.

Per tant, ara caldrà saber si encara es mantindrà el pla per Nadal que va anunciar l’executiu català, en què es limitaven les trobades a 10 persones i la relaxació del toc de queda fins a dos quarts de dues de la matinada en les nits de Nadal i de Cap d’Any.

- Publicitat -

El + Vist

L’Ajuntament organitza una audiència pública sobre el pressupost del 2021

Serà aquest dijous, 14 de gener, a les 7 de la tarda, en format virtual. A través de la plataforma ZOOM.

Comencen a vacunar-se els professionals dels hospitals de Blanes i Calella

Aquesta setmana ha arribat una primera remesa de 150 dosis -75 per a cada centre- i es preveu que n'arribin més en els pròxims dies.

Força Lloret demana la retroactivitat en el pagament de les beques menjador

El grup municipal a l’oposició considera que la gestió d’aquestes ajudes no ha estat encertada i assenyala que la convocatòria s’ha fet tard, provocant que els beneficiaris només puguin gaudir-les a partir del mes de febrer.