10.3 C
Lloret de Mar

La Fecasarm confia que aviat l’oci nocturn ja podrà obrir amb normalitat

La situació del sector és molt complicada i la Fecasarm exigeix responsabilitat a les administracions perquè deixi de restringir el sector amb mesures que considera “desproporcionades”.

Una cambrera servint (Gotham Lloret)
Una cambrera servint (Gotham Lloret)

Darreres Notícies

La Fecasarm confia que, com a molt tard, a l’estiu ja podrà obrir amb normalitat. El secretari general de la patronal de l’oci nocturn, Joaquim Boadas, assegura que la situació del sector és molt complicada i exigeix responsabilitat a les administracions perquè deixi de restringir el sector amb mesures que considera “desproporcionades”.

servicios profesionales jimenez

Joaquim Boadas creu que la pandèmia està remetent i, per tant, no hi ha motius perquè el sector no pugui reobrir aviat amb normalitat.

“L’obertura de l’oci nocturn de cara a l’estiu jo crec que ja està garantida, perquè crec que la pandèmia està remetent i molt”

Joaquim Boadas

Des de la Fecasarm alerten que hi ha locals molt afectats després de tants mesos de tancament i, si no poden tornar a obrir aviat, potser hauran de tancar definitivament.  

“S’ha d’evitar restringir més les activitats econòmiques, perquè després de dos estius i dos Nadals tancats, no es pot allargar més perquè seria la fi definitiva de moltes activitats”

Joaquim Boadas

Joaquim Boadas creu que les restriccions per la pandèmia al sector de l’oci nocturn han estat “del tot desmesurades” i han generat molts problemes de desordres públics, amb nombroses festes il·legals i aldarulls al carrer.

spot_img

El + Vist