13.8 C
Lloret de Mar

La Corporació de Salut torna a vacunar cada dia, entre setmana, a la Biblioteca de Lloret

L'horari és dilluns, de 15 a 20 hores, i de dimarts a divendres, de 9 a 14 i de 15 a 20 hores.

Administrant una vacuna a Lloret (CSMS)
Administrant una vacuna a Lloret (CSMS)

Darreres Notícies

Ja s’ha tornat a instaurar la vacunació diària a Lloret de Mar. Fa setmanes que es van començar a administrar les terceres dosis de la vacuna contra la covid i a Lloret de Mar s’ha tornat a habilitar un espai a la Biblioteca per fer vacunes cada dia.  

servicios profesionales jimenez

La regidora de Salut Pública, Jennifer Pérez, recorda que ara s’està administrant la tercera dosi a les persones que tenen a partir de 40 anys. I anima a tothom a demanar cita prèvia i vacunar-se.

“Animem a tothom que desitgi vacunar-se que demani cita per poder-se vacunar”

Jennifer Pérez

La cap d’infermeria de l’ABS Lloret – Tossa, Raquel Garreta, apunta que, d’aquesta manera, es pot donar resposta a la demanda. Tot i que encara queden persones sense cap dosi, Garreta reconeix que la majoria de la població lloretenca s’està vacunant.

“A Lloret, tenim un 78% de la ciutadania que té la pauta complerta, el que passa és que això és molt variable perquè, com que s’ha instaurat la tercera dosi, la pauta completa va oscil·lant”

Raquel Garreta

La cap d’infermeria ha insistit en què la vacunació és molt efectiva per lluitar contra la pandèmia, sobretot perquè fa que els símptomes siguin molt més lleus. Això, conseqüentment, ajuda a baixar la pressió assistencial als hospitals i ambulatoris. I és que els centres d’atenció primària estan molt saturats.

“L’òmicron es contagia molt ràpidament i tota la pressió assistencial a nivell de la primària se’ns ha complicat molt; estem molt, molt, molt saturats”

Raquel Garreta

Raquel Garreta reconeix que ha estat de gran ajuda per als ambulatoris que algunes farmàcies puguin encarregar-se de registrar casos positius.

“Les farmàcies poden introduir les dades dels resultats dels tests ràpids i això fa que la primària pugui reduir la pressió assistencial”

Raquel Garreta

La responsable d’infermeria a Lloret i Tossa és conscient que la ciutadania també està molt cansada de la situació de pandèmia i que la normativa vagi canviant constantment, però demana paciència i responsabilitat per poder tirar endavant.

Pel que fa a la vacunació a la Casa de la Cultura de Lloret, es fa cada dilluns a la tarda, de tres a vuit, i de dimarts a divendres matí i tarda, de nou a dues i de tres a vuit.

Les persones interessades poden demanar hora a través de La Meva Salut o bé a la pàgina web de cites prèvies que ha habilitat el Departament de Salut. Cal tenir en compte, però, que en aquest espai no es vacuna la població infantil.

spot_img

El + Vist