18 C
Lloret de Mar

Christian Escribà i Carme Ruscalleda, entre els convidats a la 2a edició del BTM

El Business Tourism Market, organitzat per la Fundació Climent Guitart, se celebra aquest dijous al matí a la Sala Palas Atenea de l'Hotel Guitart Central Park.

Christian Escribà
Christian Escribà

Darreres Notícies

El mestre pastisser Christian Escribà i la reconeguda xef Carme Ruscalleda, ambaixadora de la cuina catalana arreu del món, participaran a la segona edició del BTM, el Business Tourism Market.

servicios profesionales jimenez

L’organització recau en la Fundació Climent Guitart, que ha preparat un cartell destacat de professionals i ponents del món de la cuina, però també de la seguretat i de les noves tecnologies. La presidenta de l’entitat, Cristina Cabañas, ha afegit que també s’han programat dues xerrades: una amb el sociòleg Ramon Folch, titulada Turisme: certeses i equívocs i una altra amb l’economista Marc Vidal, titulada Reworking: la tecnologia es el ‘com’, els humans som el ‘perquè’.

La segona edició del BTM proposa anar “del canvi a la transformació”. La jornada començarà a les nou del matí i s’allargarà fins a les tres de la tarda. La presentarà el periodista Josep Puigbó i la cloenda anirà a càrrec de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

Tots els actes es faran a la Sala Palas Atenea de l’Hotel Guitart Central Park. S’hi esperen uns 200 participants. A més, es podrà seguir en directe per streaming.

spot_img

El + Vist